Ще видим ли "Mamma Mia 3"?

Двете части на "Mamma Mia", мюзикълът с хитовете на ABBA, пожънаха огромен успех и спечелиха над 1 милиард долара. Възможно ли е да видим и трета част? Според продуцентката Джуди Креймър, която освен двата филма продуцира и оригиналното шоу на West End, това е напълно вероятно, информира cinefish.bg.
 
"Мисля, че след време ще излезе и трети филм. Все пак идеята беше това да стане трилогия", споделя Креймър. Тя допълва, че Universal са готови да прегърнат тази идея.
 
Освен това членовете на шведската четворка Бени Андершон и Бьорн Улвеус, които са изпълнителни продуценти на двата филма, са готови с 4 нови песни, записани за обявеното преди време виртуално шоу на ABBA. Дали те няма да намерят място в новия филм?
 
Креймър признава, че е обмисляла идеи за новия мюзикъл по време на кризата от коронавируса. Освен това вече има планове да превърне филма "Mamma Mia: Отново заедно" в шоу на West End.
 
В момента всички театри в Лондон са затворени заради настоящата пандемия. Но Креймър споделя, че когато отново бъдат отворени и шоуто "Mamma Mia" започне да се играе според новите мерки за сигурност, тя има намерение да покани на първото представление всички лекари от Националните здравни служби.

Свързани новини

Новият Bond и саундтракът: през ноември

17.09.2020

"Завръщане": онлайн премиера за цял свят

14.09.2020

Нова българска комедия през 2021

04.08.2020

Задава се римейк на "Туистър"

02.07.2020

Официално е – работи се по "Писък 5"

01.07.2020

Коментари