Ще видим ли "Mamma Mia 3"?

Двете части на "Mamma Mia", мюзикълът с хитовете на ABBA, пожънаха огромен успех и спечелиха над 1 милиард долара. Възможно ли е да видим и трета част? Според продуцентката Джуди Креймър, която освен двата филма продуцира и оригиналното шоу на West End, това е напълно вероятно, информира cinefish.bg.
 
"Мисля, че след време ще излезе и трети филм. Все пак идеята беше това да стане трилогия", споделя Креймър. Тя допълва, че Universal са готови да прегърнат тази идея.
 
Освен това членовете на шведската четворка Бени Андершон и Бьорн Улвеус, които са изпълнителни продуценти на двата филма, са готови с 4 нови песни, записани за обявеното преди време виртуално шоу на ABBA. Дали те няма да намерят място в новия филм?
 
Креймър признава, че е обмисляла идеи за новия мюзикъл по време на кризата от коронавируса. Освен това вече има планове да превърне филма "Mamma Mia: Отново заедно" в шоу на West End.
 
В момента всички театри в Лондон са затворени заради настоящата пандемия. Но Креймър споделя, че когато отново бъдат отворени и шоуто "Mamma Mia" започне да се играе според новите мерки за сигурност, тя има намерение да покани на първото представление всички лекари от Националните здравни служби.

Свързани новини

Гай Ричи се завръща с нов шпионски екшън

24.02.2021

Хари Стайлс с две нови роли в киното

22.02.2021

Виж Ема Стоун като злодейката Круела

18.02.2021

В очакване на Брад Пит и Сандра Бълок

11.02.2021

Нов трейлър на "Рая и последният дракон"

05.02.2021