Даниел Крейг е най-високоплатеният актьор в Холивуд

Даниел Крейг е най-високоплатеният актьор в Холивуд, съобщи life.dir.bg, цитирайки сайта на списание "Пийпъл". 
 
Крейг води класацията благодарение на хонорара си от 100 милиона долара, които ще вземе от участието си в двете продължения на "Вади ножовете", след като Нетфликс придоби правата за заснемането му. Високият хонорар може да се обясни с това, че стрийминг платформата компенсира сумите, които звездите могат да спечелят, ако техните филми се показват само на голям екран.
 
След британеца се нарежда Дуейн "Скалата" Джонсън, детрониран от миналогодишната си първа позиция. Тази година той ще получи 50 милиона долара от участието си във филма "Red One" от "Амазон". Първоначалната уговорка е била 30 милиона долара, но тя ще нарасне с 20 милиона, когато се вземат предвид компенсациите.
 
Трето място, с по 40 милиона, си разделят Уил Смит (за ролята си в "Крал Ричърд") и Дензъл Уошингтън, за участието си в поредицата "Хубави малки неща".
 
Едва на седма позиция виждаме дама - Дженифър Лопес ще вземе 25 милиона долара за ролята си в продукцията "Не поглеждай нагоре" на Нетфликс. Нейният хонорар ще е с 5 милиона по-малък от този на екранния й партньор Леонардо Ди Каприо, който е класиран четвърти след двамата под №3. 
 
25 милиона долара ще получи и Джулия Робъртс за предстоящия си филм "Остави света зад себе си". След нея се нарежда Сандра Бълок с 20 милиона долара хонорар за участието си в "Изгубеният град на Ди".
 
В топ 10 влизат още Марк Уолбърг и Райън Гослинг.

Свързани новини

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024

Комедията ''Голо оръжие'' се завръща

07.03.2024