"Анатомията на Грей" - сериалът вече е тотален рекордьор

"Анатомията на Грей" е един от най-обичаните от публиката сериали. Шоуто на ABC и телевизионната хитмейкърка Шонда Раймс стартира през 2005 г., като към днешна дата продължава с рекорден 19-ти сезон!

Медицинската драма остави далече зад себе си всички конкуренти по най-дълго излъчван сериал в праймтайм. Всъщност, с подписания нов сезон, сериалът просто потвърждава позицията си на най-дълго излъчваната телевизионна поредица в праймтайм за всички времена. Проектът постигна този рекорд още с подписването на 15-ти и 16-ти сезон, а сега просто затвърждава първото си място.

След края на последната част, която бе посветена основно на ковид пандемията, звездата на сериала - актрисата Елън Помпео обяви, че е готова за финала на "Анатомията на Грей". Днес обаче една от най-скъпоплатените тв актриси казва, че посреща с "отворени обятия" продължението с още един сезон. Стартът на новите серии е на 24 февруари. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Grey's Anatomy Official (@greysabc)

 

Актрисата ще повтори ролята си на д-р Мередит Грей още един път, като според слуховете това вече ще бъде последният сезон на дългогодишната медицинска драма.

52-годишната Елън сега обаче е много доволна, че се връща на работа в любимата сиатълска болница. Заедно с ABC тя е съпродуцент на драмата, която я издигна до върховете на класациите на най-високоплатените телевизионни актьори, редом със звездите от "Приятели" например.

Помпео ще продължи да бъде изпълнителен продуцент и на 19-ия сезон. За предишните няколко сезони актрисата получаваше по 20 милиона долара или по около 575 000 долара на епизод. Екранната Меридит Грей получава и седемцифрен бонус за преподписването на споразумението си с продуцентите от ABC, заедно с процент от печалбата на сериала и други финансови бонуси.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Grey's Anatomy Official (@greysabc)

В коментар на желанието си да продължи проекта още един сезон Помпео обясни, че работата й дава финансова стабилност, като същевременно й позволява да има здраво семейство. "За мен лично здравословният домашен живот беше по-важен от кариерата. Не съм имала особено щастливо детство.", признава актрисата, чиято майка умира от свръхдоза наркотици, когато тя е едва 5-годишна.

"Това, че имам този страхотен съпруг и тези три прекрасни деца в щастлива къща наистина е нещо, което трябваше да постигна, за да затворя дупката в сърцето си.", споделя Помпео в скорошно интервю.

Елън е омъжена за 55-годишния музикален продуцент Крис Айвъри. Двойката има три деца - две дъщери и син. Всичките си деца актрисата ражда заедно с екранната си героиня Меридит Грей, която в "Анатомията на Грей" също е майка на три деца.

Свързани новини

"Идолът" бе обявен за най-лошия сериал

06.07.2023

Старт на "И просто ей така": сезон 2

22.06.2023

Ето кои са най-добрите сериали

20.09.2021

Сериалите в битката за наградите "Еми"

14.07.2021