Започва вторият сезон на "И просто ей така"

Актрисата Сара Джесика Паркър за пореден път обува токчетата на емблематичната си героиня Кари Брадшоу. Тя отново е необвързана, но вече не толкова млада жена в Ню Йорк, след като съпругът ѝ (Тузара) почина в първия сезон на продължението на култовия сериал от 90-те "Сексът и градът". 
 
Изрязаха Крис Нот от финала на "И просто ей така" заради обвиненията в сексуално насилие
 
"Чувствам се развълнувана от този сезон", сподели актрисата Сара Джесика Паркър. Първата серия ще бъде излъчена по HBO Max тази вечер.
 
"Първият сезон беше тъжен, което е нормално след загуба. Със сигурност ще бъде интересно да се изиграе повторната поява на Кари като необвързана жена в Ню Йорк. Градът вече не е същият, героинята - също.", казва актрисата. 
 
Сериалът "Сексът и градът" се излъчва от 1998 до 2004 г., и е посветен на женското приятелство и любовните връзки на Кари и нейните приятелки Миранда, Шарлот и Саманта. До ден днешен това е един от най-успешните сериали на HBO. 
 
В продължението на сериала обаче феновете бяха лишени от култовия образ на Саманта. Сега обаче се очаква тя да се завърне, макар и само за един епизод. 
 
Ким Катрал се завръща в ролята на Саманта в продължението на "Сексът и градът"
 
Актрисата Ким Катрал е част от оригиналния актьорски състав на "Сексът и градът". В първия сезон зрителите видяха Кари да си пише съобщения със Саманта, която е в Лондон. 
 
Друг образ от миналото, с когото Кари ще се срещне отново е бившият ѝ годеник Ейдън.
 
 
 
Новият сериал "И просто ей така" разказва историите на Кари, Шарлот и Миранда - всички вече на 50 години. Има и три нови героини - Че, Сийма и Ная. 
 
Режисьорът, сценарист и продуцент Майкъл Патрик Кинг казва, че целта на втория сезон на сериала е била новите герои да изглеждат добре познати на публиката. 

Свързани новини

Саманта винаги постига своето

28.08.2023

"Идолът" бе обявен за най-лошия сериал

06.07.2023

Саманта Джоунс се завръща

02.06.2023

"И просто ей така" се завръща

18.01.2023

"И просто ей така" ще има втори сезон

25.03.2022