Потвърдиха втория сезон на "И просто ей така"

Един сериал получи много лоши отзиви, но пък отбеляза рекорден рейтинг. Продължението на култовия "Сексът и градът" - "И просто ей така" може и да разочарова мнозина, но се завръща с втори сезон.
 
От гиганта HBO потвърдиха продължението на историята на Кари Брадшоу, Миранда Хобс и Шарлот Йорк в техните 50+ години. 
 
Сериалът се е представил много добре в рейтингите - превърнал се в най-гледаната премиера на ново шоу в услугата и се е класирал в първите десет дебюта на филми и сериали, похвалиха се продуцентите Майкъл Патрик Кинг и Кейси Блойс. Негативната реакция след първия сезон даже е мотивирала продуцентите да се завърнат с по-добър втори сезон.
 
"Радвам се и съм развълнуван да разкажа още истории за тези жизнени и смели героини, изиграни от тези силни и невероятни актриси. Факт е, че всички сме развълнувани. И просто ей така... нашият сексуален живот се завръща", съобщи продуцентът Майкъл Патрик Кинг в изявление. 
 
Отчасти лошият ефект върху шоуто дойде от скандала около актьора Крис Нот, който играе емблематичния образ на Тузара. Секс обвиненията срещу него накараха продуцентите да го "погребат" още във втория епизод, а актрисите Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън трябваше да разпространят публична позиция и да се разграничат от колегата си. 
 
Актрисите от "Сексът и градът" са тъжни от случая с Крис Нот
 
Засега няма информация дали актрисата Ким Катрал, която играе Саманта във франчайза, все пак ще направи звездното си завръщане в "И просто ей така". Тя категорично отказа да играе в продължението, но нейният дух се усещаше през целия първи сезон, който завърши с уговорка за среща с Кари, така че всичко е възможно. 
 
Освен трите емблематични образа на Кари, Миранда и Шарлот, във втория сезон отново ще се завърнат и техните нови приятели, в които се превъплъщават телевизионните звезди Сарита Чоудхури, Сара Рамирез и др. 

Свързани новини

''Хари Потър'' сериал през 2026г.

27.02.2024

Хитов сериал със Селена Гомес се завръща

26.01.2024

Кой грабна призовете на MTV EMAs?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023