Актрисите от "Сексът и градът" са тъжни от случая с Крис Нот

Актрисите от "Сексът и градът", изразиха подкрепата си за двете жени, които обвиниха в сексуално насилие колегата им от сериала Крис Нот.

Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис заявиха, че са "дълбоко натъжени" да чуят обвиненията. "Подкрепяме жените, които се разкриха и споделиха своите болезнени преживявания", обявиха те в съвместно изявление, публикувано в профилите им в социалните мрежи.

Материалът с разкритията излезе една седмица след премиерата на първите два епизода от продължението на "Сексът и градът", озаглавено "And Just Like That", в което Нот отново влезе в обувките на Тузара. 

Крис Нот, известен като Тузара, обвинен в сексуални посегателства

67-годишният Крис Нот отхвърли категорично обвиненията. Той коментира, че срещите и с двете жени, които са се случили преди доста години, са били по взаимно съгласие. 
 
 
 

Междувременно актрисата от "Закон и ред" - друг сериал с Нот - Зоуи Листър-Джоунс също обвини актьора в неподходящо поведение на снимачната площадка. Тя написа в Инстаграм как Нот системно злоупотребявал с алкохола по време на снимки, а един ден се навел над нея и прошепнал в ухото й, че "мирише добре".

След тези разкрития актьорът загуби няколко ангажимента. Четири дни след като гръмна новината в The Hollywood Reporter, от CBS и Universal Television съобщиха, че Крис Нот е бил уволнен от сериала "The Equaliser". Фитнес марката Peloton, чието рекламно лице е Нот, премахна реклама с него от страниците си в социалните мрежи.

Свързани новини

Саманта Джоунс се завръща

02.06.2023

"И просто ей така" се завръща

18.01.2023

"И просто ей така" ще има втори сезон

25.03.2022

Две жени обвиниха Тузара

17.12.2021

Защо враждуват Катрал и Паркър

08.12.2021