Актрисите от "Сексът и градът" са тъжни от случая с Крис Нот

Актрисите от "Сексът и градът", изразиха подкрепата си за двете жени, които обвиниха в сексуално насилие колегата им от сериала Крис Нот.

Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис заявиха, че са "дълбоко натъжени" да чуят обвиненията. "Подкрепяме жените, които се разкриха и споделиха своите болезнени преживявания", обявиха те в съвместно изявление, публикувано в профилите им в социалните мрежи.

Материалът с разкритията излезе една седмица след премиерата на първите два епизода от продължението на "Сексът и градът", озаглавено "And Just Like That", в което Нот отново влезе в обувките на Тузара. 

Крис Нот, известен като Тузара, обвинен в сексуални посегателства

67-годишният Крис Нот отхвърли категорично обвиненията. Той коментира, че срещите и с двете жени, които са се случили преди доста години, са били по взаимно съгласие. 
 
 
 

Междувременно актрисата от "Закон и ред" - друг сериал с Нот - Зоуи Листър-Джоунс също обвини актьора в неподходящо поведение на снимачната площадка. Тя написа в Инстаграм как Нот системно злоупотребявал с алкохола по време на снимки, а един ден се навел над нея и прошепнал в ухото й, че "мирише добре".

След тези разкрития актьорът загуби няколко ангажимента. Четири дни след като гръмна новината в The Hollywood Reporter, от CBS и Universal Television съобщиха, че Крис Нот е бил уволнен от сериала "The Equaliser". Фитнес марката Peloton, чието рекламно лице е Нот, премахна реклама с него от страниците си в социалните мрежи.

Свързани новини

Саманта винаги постига своето

28.08.2023

Старт на "И просто ей така": сезон 2

22.06.2023

Саманта Джоунс се завръща

02.06.2023

"И просто ей така" се завръща

18.01.2023

"И просто ей така" ще има втори сезон

25.03.2022