Ким Катрал в "Просто ей така...": 1 милион долара за 74 секунди

Продължението на сериала "Сексът и градът" - "Просто ей така..." не спира да трупа критики от страна на зрителите, като едно от големите им разочарования е, че в новите епизоди го няма любимият им персонаж Саманта Джоунс.
 
Още по време на преговорите актрисата Ким Катрал обяви, че няма да бъде част от сериала, припомня life.dir.bg. Причината за отказа ѝ отново да се превъплъти в образа на разкрепостената ПР-ка била дългогодишната ѝ вражда с колежката ѝ Сара Джесика Паркър.
 
Липсата на екранната Саманта Джоунс беше една от най-дискутираните теми в социалните мрежи, като феновете на "Сексът и градът" многократно отбелязваха и че нищо в историята за живота, любовта и разочарованията на героините в Манхатън не носи духа от миналото.
 
Въпреки категоричността на Ким Катрал, че няма да се върне на познатата снимачна площадка, продуцентите все пак успяха да я убедят да направи компромис и поне за кратко да се появи като любимката Саманта Джоунс. И тя се съгласи. Направи го във финалния епизод от втория сезон на "Просто ей така...", като 74-секундното ѝ екранно присъствие предизвика въодушевление сред феновете.
 
 
Според информацията, екипът на сериала се съобразил с всичките ѝ желания, само и само да я умилостиви. Като начало, Ким поискала да получи 1 млн. долара за 20-те реплики, които да изговори. Освен това, настояла да бъде облечена от стилиста Патриша Фийлд, която отговаряше за облеклата на главните героини в сериала "Сексът и градът". Въпреки че от официалната информация стана ясно, че Патриша не е била наета, защото по това време е била ангажирана със ситкома "Емили в Париж", запознати издават, че решението е било взето от Сара Джесика Паркър като вид наказание, заради това, че стилистката не прекратила приятелството си с Катрал. Актрисата пожелала още свои гримьор и фризьор, които да се погрижат за останала част от визията ѝ.
 
Снимките на сцената ѝ в "Просто ей така..." се състояли през март тази година и продължили четири часа. Самата Катрал сподели, че след края на работния ден се прибрала вкъщи и пийнала чаша мартини, без да си прави труда да се вижда с колежките си.

Свързани новини

Над 200 изпълнителя зад подписката

09.04.2024

Алгоритъмът засега се тества ограничено

03.04.2024

''Хари Потър'' сериал през 2026г.

27.02.2024

Хитов сериал със Селена Гомес се завръща

26.01.2024

Сценарии на ''Приятели'' на търг

19.01.2024