Ким Катрал в "Просто ей така...": 1 милион долара за 74 секунди

Продължението на сериала "Сексът и градът" - "Просто ей така..." не спира да трупа критики от страна на зрителите, като едно от големите им разочарования е, че в новите епизоди го няма любимият им персонаж Саманта Джоунс.
 
Още по време на преговорите актрисата Ким Катрал обяви, че няма да бъде част от сериала, припомня life.dir.bg. Причината за отказа ѝ отново да се превъплъти в образа на разкрепостената ПР-ка била дългогодишната ѝ вражда с колежката ѝ Сара Джесика Паркър.
 
Липсата на екранната Саманта Джоунс беше една от най-дискутираните теми в социалните мрежи, като феновете на "Сексът и градът" многократно отбелязваха и че нищо в историята за живота, любовта и разочарованията на героините в Манхатън не носи духа от миналото.
 
Въпреки категоричността на Ким Катрал, че няма да се върне на познатата снимачна площадка, продуцентите все пак успяха да я убедят да направи компромис и поне за кратко да се появи като любимката Саманта Джоунс. И тя се съгласи. Направи го във финалния епизод от втория сезон на "Просто ей така...", като 74-секундното ѝ екранно присъствие предизвика въодушевление сред феновете.
 
 
Според информацията, екипът на сериала се съобразил с всичките ѝ желания, само и само да я умилостиви. Като начало, Ким поискала да получи 1 млн. долара за 20-те реплики, които да изговори. Освен това, настояла да бъде облечена от стилиста Патриша Фийлд, която отговаряше за облеклата на главните героини в сериала "Сексът и градът". Въпреки че от официалната информация стана ясно, че Патриша не е била наета, защото по това време е била ангажирана със ситкома "Емили в Париж", запознати издават, че решението е било взето от Сара Джесика Паркър като вид наказание, заради това, че стилистката не прекратила приятелството си с Катрал. Актрисата пожелала още свои гримьор и фризьор, които да се погрижат за останала част от визията ѝ.
 
Снимките на сцената ѝ в "Просто ей така..." се състояли през март тази година и продължили четири часа. Самата Катрал сподели, че след края на работния ден се прибрала вкъщи и пийнала чаша мартини, без да си прави труда да се вижда с колежките си.

Свързани новини

Драконите се завръщат

10.06.2024

Възходите и паденията на фамилия Болдуин

07.06.2024

Над 200 изпълнителя зад подписката

09.04.2024

Алгоритъмът засега се тества ограничено

03.04.2024

''Хари Потър'' сериал през 2026г.

27.02.2024


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0