Ким Катрал се завръща в ролята на Саманта в продължението на "Сексът и градът"

Макар и за една нощ, вселената на "Сексът и градът" ще бъде отново цяла.
 
Variety научи, че Ким Катрал ще повтори своята емблематична роля на Саманта Джоунс във финала на сезон 2 на „И просто ей така“ -  възраждането на „Сексът и градът“ по HBO.
 
Звездата обаче ще се появи само в една сцена. Според източници Катрал е заснела диалога си на 22 март в Ню Йорк, без да се вижда или да говори със звездите от сериала, включително със Сара Джесика Паркър, или с автора на „И посто ей така“ Майкъл Патрик Кинг.
 
В сцената Саманта, която в сериала се е преместила в Лондон, ще проведе телефонен разговор с героинята на Пракър - Кари Брадшоу. В първия сезон на „И просто ей така“ Кари се свърза със Саманта, а на финала на шоуто двете направиха план да се видят, за да се помирят.
 
И все пак завръщането на Саманта под каквато и да е форма със сигурност ще развълнува феновете на „Сексът и градът“, които настояваха дори да зърнат за миг любимата героиня, която въплати „сексът“ в новаторския сериал, който се излъчваше по HBO в продължение на шест сезона от 1998 до 2004 г. и два игрални филма със същото заглавие. 
 
Премиерата на втория сезон на „И просто ей така“ е на 22 юни, но сцената на Катрал като Саманта ще бъде излъчена през август.

Свързани новини

Саманта винаги постига своето

28.08.2023

Старт на "И просто ей така": сезон 2

22.06.2023

"И просто ей така" се завръща

18.01.2023

"И просто ей така" ще има втори сезон

25.03.2022

Актрисите от "Сексът и градът" са тъжни

21.12.2021