Започнаха снимките на втория сезон на "И просто ей така"

HBO обяви, че изключително успешният, въпреки разногласията, рестарт на "Сексът и градът" - "И просто ей така" е  подновен за втори сезон и снимките вече са започнали в Ню Йорк. 
 
Първият сезон на шоуто проследи завръщането на Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър), Шарлот Йорк (Кристин Дейвис) и Миранда Хобс (Синтия Никсън), в един "постпандемичен" Ню Йорк, доста години по-късно от сериала и от двата игрални филма с участието на актрисите. Всичко беше почти страхотно, защото големият минус на проекта остава липсата на Саманта Джоунс (Ким Катрал) в него. Също така, скандалът около Тузара (Крис Нот) оказа своето негативно влияние върху подновяването на сериала. Сюжетът на "И просто ей така" също не се хареса на мнозина, но продуцентите на шоуто обещават да се поправят във втория сезон. 
 
Крис Нот, известен като Тузара, обвинен в сексуални посегателства
 
Според официалното съобщение "И просто ей така" е направил най-силния дебют от всички сериали на HBO Max до момента. Това е причината Паркър, Дейвис и Никсън да работят като изпълнителни продуценти заедно със създателя на култовия сериал от 90-те Майкъл Патрик Кинг.
 
"Радвам се и съм развълнуван да разкажа още истории за тези жизнени, смели героини, изиграни от тези могъщи, невероятни актриси", казва Кинг в изявлението си по повод подновяването на сериала. "Факт е, че всички сме развълнувани. И точно така… нашият сексуален живот се завръща!", пише продуцентът. 
 
 
Самата Сара Джесика Паркър също сподели усмихната снимка от снимачната площадка с любимите си колежки в главните роли. Вече са известни и други подробности около втория сезон. Най-важната е, че се завръща още един герой от "Сексът и градът" - Джон Корбет - в образа на Ейдън - симпатичния производител на мебели и гадже на Кари.
 
"Фенове на Ейдън, радвайте се. Втората голяма любов на Кари Брадшоу се завръща!", написа Deadline. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от And Just Like That... (@justlikethatmax)

 
 
Ейдън не се включи в първия сезон. Майкъл Патрик Кинг каза, че никога не е имало план той да присъства тогава, защото сюжетът е бил фокусиран върху скръбта на Кари от внезапната кончина на Тузара. 
 
Това, което също е сигурно е, че героинята Че Диас (Сара Рамирес), която подтикна Миранда да преосмисли своята сексуалност, също се завръща във втория сезон. 
 
Сара Обри, ръководител на отдела за оригинално съдържание на HBO, коментира относно подновения втори сезон на шоуто: "Бяхме възхитени от културната дискусия, която тези герои и техните истории, разположени в свят, който вече познаваме и обичаме толкова много, създадоха отново", каза тя. "Гордеем се с работата, която Майкъл Патрик Кинг и нашите прекрасни сценаристи, продуценти, актьорски състав и екип свършиха, за да пренесат тези истории на екрана. Нямаме търпение феновете да видят какво ще има във втория сезон", се казва още в изявлението.

Свързани новини

Саманта винаги постига своето

28.08.2023

Старт на "И просто ей така": сезон 2

22.06.2023

Саманта Джоунс се завръща

02.06.2023

"И просто ей така" ще има втори сезон

25.03.2022

Актрисите от "Сексът и градът" са тъжни

21.12.2021