Крис Нот, известен като Тузара, обвинен в сексуални посегателства

Две жени обвиниха в сексуално посегателство звездата от сериала "Сексът и градът" Крис Нот. Новината съобщи The Hollywood Reporter.

Двете жени са се свързали с изданието поотделно и разказали за инцидентите, които са се случили на различни места през 2004 и 2015 година. Те споделили, че болезнените им спомени се върнали, когато изгледали първите серии от продължението на култовия сериал "И просто така", в който Крис Нот се завръща в ролята си на Тузара (Mr. Big). 

Двете жени не се познават, пише The Hollywood Reporter, като ги представя с псевдонимите Зоуи на 40 години и Лили на 31 години. Историите им са съответно от Лос Анджелис през 2004 година и от Ню Йорк през 2015 година.

Лили, която днес е журналист, написала писмо до редакцията през август. "Не съм сигурна как гледате на тези истории и дали имате контакти с други жертви", написала жената. Лили - тогава 25-годишна, е била сервитьорка във вече затворения нощен клуб No.8 в Ню Йорк през 2015 г., когато срещнала 60-годишния Нот. Тя споделя, че е била негова фенка, от участието му в сериала "Закон и ред" и, разбира се, от "Сексът и градът". "Бях наистина поразена от вниманието му", казва потърпевшата, която не скрива, че е била поласкана, въпреки че е знаела, че по това време той е женен и има дете. Нот я е поканил на среща, а младата жена приела поканата, въпреки съветите на приятелите си да не го прави. След като прекалила с питиетата, тя отишла в апартамента му, където станало нападението, за което потърпевшата споделя подробности.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Hollywood Reporter (@hollywoodreporter)

Зоуи пък се свързала с медията през октомври. Тя работи в шоубизнеса и се страхува от разкриването на самоличността й. "Но, виждайки го да се завръща в ролята си в "Сексът и градът", това предизвика нещо в мен", казва пострадалата. Тя споделя, че е погребала спомена в продължение на много години, но сега е почувствала, че е дошло времето да се опита да оповести публично всъщност кой е той. Тя разказва, че двамата са се срещали няколко пъти, като 40-годишният по това време Нот открито флиртувал с нея. Жената, която тогава е била студентка, посетила дома на актьора в Западен Холивуд, за да му върне книга, когато той я е изнасилил.

THR търси Крис Нот за коментар. Актьорът категорично отрича да е нападал жените: "Обвиненията срещу мен са отправени от хора, които съм срещал преди години, дори десетилетия, и са категорично неверни. Тези истории може да са от преди 30 години или преди 30 дни - не винаги означава не - това е линия, която не съм прекрачвал. Срещите бяха по взаимно съгласие. Трудно е да не поставим под въпрос времето на излизането на тези истории. Не знам със сигурност защо се появяват сега, но знам това: не съм нападал тези жени.", пише 67-годишният актьор в изявление. 

Свързани новини

Саманта винаги постига своето

28.08.2023

Актьорът Крис Нот се завръща

10.08.2023

Старт на "И просто ей така": сезон 2

22.06.2023

Саманта Джоунс се завръща

02.06.2023

"И просто ей така" се завръща

18.01.2023