Залогът е самото бъдеще в "Мисията невъзможна: Пълна разплата"

На 14 юли супершпионинът Итън Хънт се завръща в кината, а това означава само едно: очаква ни незабравим киноспектакъл, какъвто само неповторимият Том Круз и една от най-добрите и успешни филмови поредици могат да ни поднесат. 
 
След огромния успех на "Мисията невъзможна: Разпад" и "Топ Гън: Маверик", Круз и режисьорът и сценарист Кристофър МакКуори са амбицирани да надскочат себе си, за да предложат на зрителите нещо наистина специално – и като история, и като ускоряващ пулса екшън-трилър. Време е за най-опасната мисия досега! Време е за "Мисията невъзможна: Пълна разплата", част първа!
 
 
Миналото се завръща с пълна сила, изправяйки Итън Хънт (Круз) пред най-смъртоносната мисия досега – мисия, която отпраща него и екипа му по следите на ужасяващо оръжие, което заплашва цялото човечество. Успехът или провалът им ще предреши кой ще контролира истината и представата за "добро и лошо" за векове наред. Залогът е самото бъдеще! Врагът е мистериозен и по-могъщ от всякога, и Итън трябва да приеме, че нищо не е по-важно от тази мисия – дори и животът на тази, на които държи най-много.
 
Запознаваме се с драматичните събития, пред които е изправен Итън Хънт в "Мисията невъзможна: Пълна разплата" с новия експлозивен трейлър на филма и се потапяме в центъра на изключителния екшън. Стари врагове, нови съюзи, предателства, високотехнологични джаджи и спиращи дъха, реално изпълнени касакади... Няма съмнение, че този юли, само в кината, ни очаква филмово изживяване като никое друго. Изживяване, в което има и българска следа – във впечатляващия актьорски състав се включва и Доротея Толева.
 
Приемаме "Мисията невъзможна: Пълна разплата" - част първа от 14 юли само в кината, IMAX и 4DX.
 

Свързани новини

Драконите се завръщат

10.06.2024

Светът върви към своя край

03.06.2024

Te ще се погрижат за проблемите ви

30.05.2024

Свободата е за смелите

28.05.2024

Всеки заслужава шанс да полети

20.05.2024


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0