Палавата стрюардеса се завръща по HBO

Акрисата Кейли Куоко се завръща в ролята, която стана емблематична за нея. "Стюардесата" вече има втори сезон, който ще тръгне по HBO Мах през април. Преди дни беше пуснат първият трейлър, който ни разкрива част от новите приключения на стюардесата Каси: 

Това, което разбираме от видеото е, че Каси Боудън е спряла да пие, посещава сбирки на "Анонимните алкохолици", има секси гадже, но все още работи като стюардеса и лети по целия свят - от Лос Анджелис през Берлин и Рейкявик. Оказва се обаче, че блондинката е и агент под прикритие на тайните служби, което я вкарва в нови и още по-вълнуващи преживявания, докато тя продължава да се бори с порока си. 

Любопитен факт за сюжета на втория сезон е, че в шоуто влиза звездата Шарън Стоун. Актрисата ще играе майката на Каси, с която са се отчуждили след смъртта на баща й. Каква ще бъде историята между тях, предстои да разберем. 

Акрисата Кейли Куоко е и изпълнителен продуцент - "Положителната оценка на нашия сериал надмина всичките ни очаквания и аз съм толкова горда с целия екип за този успех! Развълнуван съм да продължа партньорството си с Team Berlanti, Steve Yockey, HBO Max и разбира се моето любимо студио - Warner Bros. Имам невероятни партньори, с които се ангажираме да доставяме разнообразно и качествено забавление, включително вълнуващ и вероятно малко луд сезон 2 на "FTA"!", съобщи Куоко в изявление. 
 
Първият сезон на комедийния сериал постигна голям успех и беше номиниран за "Златен глобус", "Еми" и други награди. Очаква се вторият да стартира с премиера на два епизода на 22 април. 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024