Идва нов спин-оф на "Games of Thrones": "Tales Of Dunk And Egg"

"Games of Thrones" ("Игри на тронове") е един от най-успешните сериали правени някога.

За феновете на фентъзито историята е изключително завладяваща и предлага множество интересни сюжетни линии, които се развиват през хилядолетията.

Това е основната причина да се разработват и няколко продължения на сагата. В тях почитателите на книгите и сериала ще се насладят отново на приказния свят на Вестерос, но през очите на отделни персонажи. 

Сериалът "House of the Dragon" е първият спин-оф, който предстои скоро да излезе, а, ето че, вече говорим за новата история "Tales Of Dunk And Egg".

Първи кадри от снимките на предисторията на "Игри на тронове"

Телевизионното шоу отново ще бъде продуцирано от HBO и ще се фокусира върху рицаря Дънкан Високия. Ег пък е хитрец, който убеждава Дънкан, че трябва да бъде негов водач. Двойката препуска из Вестерос, но по пътя й се разкриват дълбоки тайни и лъжи.

"Tales of Dunk and Egg" е адаптиран от трите новели на Джордж Р. Р. Мартин - "The Hedge Knight", "The Swork Sword" и "The Mystery Knight". Историята се развива деветдесет години преди оригиналния сериал.

Проектът е все още в съвсем начален етап и няма обявени актьори за ролите. Също така не са известни и други детайли, като името на режисьора или очакваната премиера например. Сп. Variety пише, че Стив Конрад ("Patriot") е настоящият сценарист и изпълнителен продуцент на сериала.

Авторът Джордж Р. Р. Мартин е ангажиран с всички продължения на GoT по неговите романи - на този етап това са "House of Dragon", "The Winds of Winter", "Fire & Blood" и "Tales Of Dunk And Egg".

Свързани новини

Ще отговорите ли на "Почукването"?

28.09.2022

Наркодилъри заплашват продукцията

30.08.2022

Шедьоври в IMAX

19.08.2022

9 са предложенията за избор

10.08.2022

Първи трейлър на "The Idol"

28.07.2022