"Подпалвачката" на Стивън Кинг завладява кината през май

"Подпалвачката " ще изпепели кината през май!
 
Един от най-обичаните бестселъри на ненадминатия майстор на ужасите Стивън Кинг оживява на голям екран в нова впечатляваща адаптация.
 
Напрегнатият фантастичен трилър разказва историята на момиче с невероятната дарба да създава огън с ума си, което се бори да разбере себе си и да защити семейството си от сенчеста правителствена агенция, която иска да я залови и контролира.

 
Равни части напрегнат трилър и драма, "Подпалвачката" по изключително оригинален начин разглежда темите за вмешателството на "силните на деня" в свободата на индивида, съзряването и откъсването ни от дома, трудностите при изразяването на най-съкровените ни мисли и опасността от потискането на силните ни чувства и страхове.
 
Съчетавайки най-доброто от романа на Стивън Кинг и последните технически достижения на седмото изкуство, филмът ще порази както феновете на романа, така и тези, които за първи път се сблъскват с историята Чарли (Райън Кийра Армстронг).
 
В ролите на родителите й са актьорите Зак Ефрон ("Най-великият шоумен") и Сидни Лемън ("Наследници").
 
Режисьор на "Подпалвачката" е Кийт Томас ("The Vigil"), сценарият e на Скот Тиймс ("Хелоуин убива"), по едноименния роман на Стивън Кинг.

Свързани новини

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024