"Подпалвачката" на Стивън Кинг завладява кината през май

"Подпалвачката " ще изпепели кината през май!
 
Един от най-обичаните бестселъри на ненадминатия майстор на ужасите Стивън Кинг оживява на голям екран в нова впечатляваща адаптация.
 
Напрегнатият фантастичен трилър разказва историята на момиче с невероятната дарба да създава огън с ума си, което се бори да разбере себе си и да защити семейството си от сенчеста правителствена агенция, която иска да я залови и контролира.

 
Равни части напрегнат трилър и драма, "Подпалвачката" по изключително оригинален начин разглежда темите за вмешателството на "силните на деня" в свободата на индивида, съзряването и откъсването ни от дома, трудностите при изразяването на най-съкровените ни мисли и опасността от потискането на силните ни чувства и страхове.
 
Съчетавайки най-доброто от романа на Стивън Кинг и последните технически достижения на седмото изкуство, филмът ще порази както феновете на романа, така и тези, които за първи път се сблъскват с историята Чарли (Райън Кийра Армстронг).
 
В ролите на родителите й са актьорите Зак Ефрон ("Най-великият шоумен") и Сидни Лемън ("Наследници").
 
Режисьор на "Подпалвачката" е Кийт Томас ("The Vigil"), сценарият e на Скот Тиймс ("Хелоуин убива"), по едноименния роман на Стивън Кинг.

Свързани новини

Ако искате да живеете, доверете ѝ се

08.12.2023

Звезда от Холивуд обяви...

07.12.2023

30 години след невероятния успех

04.12.2023

Мария Бакалова с нова роля

30.11.2023

Ценно признание

17.11.2023