Всички говорят за "Еуфория"

Хитовата тийнейджърска драма на HBO "Еуфория" достигна пиков етап на популярността си. Вторият сезон завърши тази неделя, но всички си отдъхнаха - сезон 3 ще има. 

Телевизионното шоу се превърна в най-туитваният сериал в САЩ през последните 10 години, според данни разпространени от Twitter. Вторият сезон е коментиран в над 30 милиона туита, откакто започна през през януари. Това е с 51 процента повече от първия сезон, който беше излъчен през лятото на 2019 г.

В "Еуфория" участват актьорите Зендeя, Хънтър Шафър, Сидни Суини, Алекса Деми, Джейкъб Елорди, Ангъс Клауд, Мод Апатоу и други. Те са група гимназисти, занимаващи се с актуалните проблеми на възрастта си - злоупотреба с наркотици, самота, любов, утвърждаване, сексуална идентичност и тн. Сериалът се презентира като тийн-драма, но има феновете сред всички възрасти, тъй като разглежда непреходни проблеми, и го прави по-особено ярък начин.

Според Twitter, най-туитван е бил петият епизод, който е фокусиран върху главната героиня Ру (Зендея) и последствията върху семейството и най-близките й приятели от факта, че тя отново злоупотребява с дрогата.

Популярността на шоуто нараства лавинообразно и седмият епизод също подобрява рекордите. Серията се фокусира върху героинята на Мод Апатоу - Лекси, която поставя училищна пиеса, вдъхновена от действителните събития, случващи се пред очите й. Сред най-коментираните герои в серията е наркодилърът Феско и стартът на романтичната му връзка с Лекси. Искрата между иначе противоположните образи създаде хештага #FexiHive, който е ползван в над 270 000 туита.

Алекса Деми

Феско е най-туитваният герой от сезона, като е следван от Нейт Джейкъбс и Ру, съобщават още от социалната мрежа.

Освен върху социалните мрежи, сериалът има и огромно въздействие върху модата. Почитателките на най-фешън момичетата Сидни Суини и Алекса Деми са полудели по изрязаната черна рокля на Мади, както и по синята рокля, която носи героинята на Суини - Каси в първия епизод от новия сезон. 

"Еуфория 2" излъчи финалния си епизод в неделя. Вече е известно, че тв шоуто ще има трети сезон.  

Свързани новини

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024

Комедията ''Голо оръжие'' се завръща

07.03.2024