Мария Бакалова превзема Netflix с нова комедия на 1 април

Как се снима филм от популярен франчайз по време на пандемия?
 
В хаос - това е отворът в новата комедия "Балонът" на Netflix с участието на Мария Бакалова, който излиза на 1 април, съобщи life.dir.bg, позовавайк се на сп. "Rolling Stone". Българската актриса също сподели новината с трейлър на филма в социалните мрежи.
 
 
Продукцията на режисьора Джъд Апатау проследява преживелиците на звезден актьорски състав, който се опитва да заснеме лентата "Cliff Beasts" в разгара на пандемия. Тъй като артистите са принудени да живеят и работят в "балон" (т.е. пълна излоация от външния свят), твърде бързо ситуацията се превръща в хаос.
 
Мария Бакалова е най-влиятелната в шоубизнеса
 
Сюжетът на филма, който се снима във филма, е опитът на човечеството да пребори нов вид динозаври. Подбран екип се изправя срещу динозаврите на Еверест.
 
Режисьорът Джъд Апатау засне комедията по време на пандемията, а пред камерата му застанаха Карън Джилан, Айрис Апатау, Фред Армисен, Дейвид Духовни, Мария Бакалова, Педро Паскал и други. През февруари британското издание "Film Stories" писа, че Апатау снима продукцията в Шепъртън, югозападно от Лондон.
 
 
Актьорският състав е звезден, отбелязват британски и американски медии. Педро Паскал е звезда от "Игра на тронове", "Мандалорецът" и "Наркос"; Дейвид Духовни доби световна известност с изпълненията си в "Досиетата Х" и "Секс до дупка"; гласът на Кийган-Майкъл Кий е познат на аудиторията от "Играта на играчките 4", римейкът на "Цар лъв" и поредицата "Хотел Трансилвания". Карън Джилан е звезда на Marvel ("Пазителите на галактиката"), а Бакалова се превърна в киносензация с ролята си в "Борат 2", за която получи номинации за награди "Оскар", "Златен глобус" и БАФТА.
 
Мария Бакалова е сред 100-те влиятелни жени в развлекателната индустрия
 
Официалният трейлър на филма бе представен през миналата седмица, а продукцията излиза на платформата Netflix на 1 април.
 

Свързани новини

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024