Брад Пит се пенсионира от киното

Носителят на Оскар Брад Пит гледа без страх към пенсионирането си от голямото кино, като казва, че е готов да се оттегли след повече от 30 години в Холивуд.

По думите му той се намира в последния "семестър" от актьорската си кариера. В откровено интервю за списание GQ актьорът споделя, че вярва, че се намира в "последния етап" от кариерата си. 

Все пак, дори да спре да снима, Брад казва, че иска винаги да се занимава с изкуство, по един или друг начин.

Той има Оскар за актьорско майсторство за филма "Имало едно време в Холивуд" на Куентин Тарантино. Преди това спечели Оскар като продуцент на филма "12 години в робство".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от GQ (@gq)

 

Брад Пит говори и за живота си след блокирането, причинено от пандемията Covid-19. Той споделя как се е справил със своята "депресия", която го е съпътствала през голяма част от живота ву и вече може да изживява моменти на радост.

"Чувствах се самотен в живота, когато растях, но и по-късно. Едва наскоро почувствах прегръдката на семейството и приятелите си", каза Пит. Той смята, че е преодолял чувството за самота, когато е решил да се откаже от алкохола през 2016 г.

В продължение на 18 месеца той редовно посещавал сбирки на анонимни алкохолици, където изпитвал чувство за принадлежност и близост с други хора.

"Бях в наистина страхотна мъжка група, която беше частна и от подбрани хора, така че беше безопасно. Защото знам колко зверски постъпиха с други хора, като Филип Сиймор Хофман, които са били записани, докато са си изливали душата, вадили са вътрешностите им на показ, и това е просто отвратително за мен", коментира звездата от "Боен клуб".
 
Впоследствие Пит решава да спре и цигарите."Не мога просто да припаля една-две. Отказах ги напълно.", казва той.

В интервюто кинозвездата е откровен за своите пороци: "По-голямата част от 90-те години на миналия век се криех и пушех трева. Бях твърде смутен от голямото обществено внимание, което имах"., разкрива още любимият актьор. 

Премиерата на най-новия филм с Брад Пит "Bullet Train" е насрочена за 5 август. Ето го и официалния трейлър:

Свързани новини

Тандемът се завръща

06.02.2024

Актьорът държи новата си любов настрана

03.10.2023

Брад Пит и Miraval: кино, музика и вино

16.08.2023

Брад Пит блесна на пистата на Формула 1

13.07.2023

Шеметно кино с Брад Пит и Марго Роби

09.12.2022