Смъртна заплаха спря снимките на сериал с Натали Портман

Снимките на сериал, които текат в Балтимор, бяха спрени заради смъртна заплаха, предаде life.dir.bg, като цитира местна агенция.
 
Работата по "Lady of the Lake" на Apple TV+ е била преустановена временно, след като продуцентите са решили, че е прекалено рисковано да продължат след отправеното предупреждение.
 
"Ръководителите на продукцията решиха да... пренасрочат снимките, след като намериха друго място", обясни говорителят на полицейското управление в Балтимор Джеймс Моузес. Според изданието "Балтимор банър", което първо съобщи за заплахата, наркодилъри са поискали продуцентите на сериала да освободят мястото, избрано за снимачна площадка. Накрая дори са заплашили да застрелят човек от екипа.
 
Полицейският говорител Моузес твърди пред изданието, че наркодилърите са се опитали да изнудят за $50 000 екипа на "Lady of the Lake", но продуцентите са отказали да платят поисканата сума. Наркодилърите заплашили да се върнат по-късно същата вечер, въпреки че това изглежда не се е случило, отбелязва "Балтимор банър".
 
Сериалът "Lady of the Lake" е базиран на едноименния роман на Лора Липман. В продукцията участват Натали Портман и Моузес Инграм. Сериалът проследява преживяванията на разследващ журналист през 1960 в Балтимор, който иска да хвърли светлина върху убийствата в афроамериканската общност в града.
 
Снимките на сериала започнаха в Балтимор миналия април и се очаква премиерата му да бъде през 2023 по Apple TV+.

Свързани новини

Крис Хемсуърт е много разтревожен

22.11.2022

Индиана Джоунс 5: Фактите досега

21.11.2022

Спилбърг прави продължение на "Bullitt"

18.11.2022

Фестивалът започва днес

17.11.2022

"Черната пантера: Уаканда завинаги"!

11.11.2022