Нов трейлър и снимки от "Вавилон" - киноприключението с Брад Пит и Марго Роби

Грандиозният епос "Вавилон" ни отвежда в края на 20-те и началото на 30-те години на XX в. в Холивуд, за да ни покаже един от най-скандалните и турбулентни периоди в историята на киното, разказвайки ни една незабравима история - "по-голяма от самия живот".
 
Новият трейлър на приключението с кинозвездите Марго Роби и Брад Пит ни потапя още по-дълбоко в уникалната атмосфера на създадения с изключителен творчески размах филм, изграждащ незабравим портрет на бурния, магически и скандален период на "Фабриката за мечти", останал в историята като ера на безмерно разточителство, необуздан упадък и поквара. Снимки от лентата виж в галерията по-долу. 

"Вавилон" поставя в светлините на прожекторите актьора на върха на славата Джак Конард (Брад Пит), готовата на всичко, за да бъде звезда Нели ЛаРой (Марго Роби) и вярващия, че киното е нещо повече от живота Мани Торес (Диего Калва). Съдбите на тримата се преплитат, за да разкрият по-зрелищен и болезнено откровен начин човешката природа – от най-бляскавата до най-анималистичната ѝ същност. 
 
Дело на виртуозния режисьор и сценарист Деймиън Шазел (най-младият носител на наградата "Оскар" за режисура за "Ла-ла ленд"), "Вавилон" е грандиозно постижение, резултат от 15 години подготовка и изучаване на ранните дни на едно изкуство и индустрия, които преоткриват себе си в свят на драматична промяна в обществото и културата.
 
Заснет изцяло на 35 мм. лента и отдаващ почит на стария Холивуд и на редица филмови класики, "Вавилон" обещава шеметно и едновременно с това дълбоко и емоционално изживяване от 20 януари в кината.

Свързани новини

Анджелина Джоли има нови обвинения

05.10.2022

Див купон с Брад Пит и Марго Роби

14.09.2022

Брад Пит е хит с новия си филм

23.08.2022

Брад Пит снима най-големия секс скандал

09.06.2021

В очакване на Брад Пит и Сандра Бълок

11.02.2021