Чанинг Тейтъм прави римейк на класиката "Ghost" с Патрик Суейзи

Звездата от "Професия стриптийзьор" Чанинг Тейтъм разкри, че планира да направи римейк на класическия филм от 1990 г. "Ghost" ("Дух").
 
Тейтъм и неговата продуцентска компания Free Association са придобили правата върху лентата. Естествено Тейтъм ще играе ролята на покойния Патрик Суейзи.
 
В оригиналния филм на Джери Зукър Сам Уит (Суейзи) е убит от крадец още в първите сцени и се превръща в призрак, който се завръща при своята любима.
 
 
С помощта на медиума Ода Мей Браун (Упи Голдбърг), починалият Сам се опитва да се свърже с приятелката си Моли (Деми Мур) и да открие кой стои зад убийството му.
 
"Имаме го, да", потвърди Тейтъм. Той споделя, че някои елементи от филма няма да работят повече от три десетилетия по-късно и ще ги променят, но ще запазят напрегнатата сексуалност в сюжета.
 
Оригиналният "Ghost" стана касов хит, а също много допадна на критиката. Лентата спечели пет номинации за Оскар, а Упи Голдбърг тогава получи наградата за най-добра актриса в поддържаща роля, а Брус Джоел Рубин спечели за най-добър оригинален сценарий.

Свързани новини

За Джон Уилямс и още рекорди на Оскарите

27.01.2023

"Баншите от Инишерин" тръгва по кината

26.01.2023

"Блондинка" е най-нехаресваният филм

24.01.2023

Рекордно постижение за новия "Аватар"

19.01.2023

Шон Пен и Робин Райт отново заедно?

17.01.2023