Дженифър Лорънс се завръща след майчинството със секси комедия

Дженифър Лорънс показа страхотна форма, докато позира на фестивала CinemaCon в Лас Вегас. Актрисата представи новия си филм "No Hard Feelings", който ще излезе това лято. 

32-годишната носителка на Оскар много рядко се появява на светски събтия, а напоследък се фокусира върху личния си живот още повече, след като с партньора си Кук Марони станаха родители на момченце. Също така, последните филми на актрисата бяха по-драматични, но тук ни очаква доста смях. 

В "No Hard Feelings" Дженифър влиза в ролята на Мади, която се оказва в тежко финансово положение, че е на ръба да загуби къщата на покойната си майка. Това я провокира да приеме пикантен ангажимент, който включва секс с 19-годишен девственик. 

Филмът е част от портфолиото на гиганта "Сони пикчърс", който на кинофестивала се представи с още няколко върнуващи продукции, които трябва да излязат до края на годината. Една от тях е "Наполеон" - дело на 85-годишния режисьор Ридли Скот. Главната роля е поверена на актьора и носител на Оскар Хоакин Финикс. 

Сред тазгодишните предложения на студиото е и "Спайдър-Мен: През Спайди-вселената". Сърежисьорът Кемп Пауърс призова хората "да доведат всичките си познати в кината на 2 юни", за да го гледат. По думите на Пауърс киното е "единственото място, където този филм заслужава да бъде видян".
 
Звезди, които нямаха възможността да присъстват лично на изложението CinemaCon, изпратиха предварително записани клипове, като Уил Смит и Мартин Лорънс от снимачната площадка на филма "Лоши момчета 4". 
 
Дензъл Уошингтън също се появи, за да приеме награда за цялостно творчество от CinemaCon и да представи "Закрилникът 3. 

Свързани новини

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024