Ръсел Кроу обмисля да се пенсионира

Ръсел Кроу даде интервю, в което каза, че наближава 60 години и се чуди дали не е време да се откаже от актьорството.
 
Родената в Нова Зеландия звезда е прекарал последните четири десетилетия като активен актьор, но сега, когато наближава 60 години, се чуди дали не е време за следващата глава в живота му, съобщава "Variety".
 
"Заставаш пред огледалото и се питаш: "Сега съм в този период", каза той за остаряването наскоро по време на филмовия фестивал в Карлови Вари, Чехия.
 
Актьорът даде 85-годишния холивудски режисьор Ридли Скот като пример за остаряване, тъй като продължава да работи по големи проекти.
 
"Ще взема Ридли Скот за модел: той все още открива нови неща в работата си. Или ще спра и никога повече няма да чуете за мен", каза той. "Все още не съм решил какво ще бъде. Има два много валидни избора.", каза актьорът, който е на кръстопът. 
 
Скот режисира "Гладиатор", който през 2001 г. печели наградата за най-добър филм, както и за най-добър актьор за Кроу. В момента той работи по продължението и очавидно не планира да се пенсионира скоро.
 
Според IMDB той има 20 проекта в процес на подготовка, а Кроу също има 8 филма в процес на работа. Въпреки че нито един от тези филми не включва продължението на "Гладиатор" - главният герой на Кроу умира в оригинала - той не се съмнява, че филмът ще бъде грандиозен със Скот отново начело.
 
"Не мога да си представя този филм като нещо друго освен грандиозен", казва Кроу. 

Свързани новини

Килиан Мърфи е продуцент

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024