Идва нов филм за Боб Марли, виж първия трейлър

Никой не може да ни накара да се почувстваме щастливи така, както Боб Марли, когато пее.  
 
Музиката очаквано ще бъде главният герой в биографичния филм "Боб Марли: One Love", който ще ни пренесе в заредения с емоция живот и музикална кариера на легендата. Ще чуем убийствен саундтрак с песни като "No Woman, No Cry", "Exodus", "Redemption Song", "Could You Be Loved" и "Buffalo Soldier" и др.
 
Първият трейлър на многообещаващата продукция повдига завесата към невероятното пътуване, което изминава Боб Марли от скромните ранни дни в Ямайка до покоряването на световната сцена и превръщането му в символ на мира. Видеото разкрива магнетичното превъплъщение на Кингсли Бен-Адир в образа на Марли и пленителното изпълнение на Лашана Линч като Рита Марли, които вдъхват живот на легендарната любовна история.
 
Марли участва в развитието на регето като музикален жанр. Културата на Ямайка става по-популярна благодарение на неговата музика, която се превръща в начин на живот. Той проповядва мир, хармония и уважение между хората, подкрепя социалните реформи и не се страхува да използва своята музика като платформа за изразяване на мнението си по политически и религиозни въпроси.
 
Един от синовете на Марли - Зиги Марли е един от продуцентите на филмa. Целта му е да съхрани и продължи наследството на баща си. Посланието за единство и любов е също толкова актуално днес, колкото и преди. 

Режисьор е Рейналдо Маркъс Грийн, а сценарият е дело на Зак Байлин, Франк Е. Флауърс и Терънс Уинтър. 

"Боб Марли: One Love" излиза в кината на 19 януари 2024 г. 

Свързани новини

Синът на легендата участва в проекта

17.07.2023