Райън Гослинг и Емили Блънт скачат в шеметната екшън комедия "Каскадьорът"

Каскадьорите са невъзпятите герои на киното – те катастрофират, падат от най-големите височини, взривявани са, застрелвани, запалвани и хвърляни през прозорците само и единствено в името на нашето забавление, но много рядко попадат в светлините на прожекторите. През 2024 обаче това ще се промени и то с гръм и трясък. 
 
 
С помощта на две от най-големите световни звезди – Райън Гослинг и Емили Блънт, бившият каскадьор Дейвид Лийч, режисьор на екшън хитовете "Атомна блондинка", "Дедпул 2", "Бързи и яростни: Хобс и Шоу", "Убийствен влак" и продуцент на феномена "Джон Уик", "Никой" и "Брутална нощ", ще предложи на зрителите най-експлозивния и най-личния си филм досега – "Каскадьорът". 
 
 
Вдъхновен от едноименната популярна ТВ поредица от 80-те, филмът разказва за Колт Сивърс (Гослинг) – белязан от битки каскадьор, който година след като излиза от бизнеса, за да се съсредоточи както върху физическото, така и върху психическото си здраве, е призован обратно в служба, когато звезда на високобюджетен филм — режисиран от бившата му изгора Джоди Морено (Блънт) – изчезва безследно. 
 
 
Докато безмилостният продуцент на продукцията (Хана Уодингам) прави всичко възможно да запази изчезването на звездата Том Райдър (Арън Тейлър-Джонсън) в тайна от студиото и медиите, Колт изпълнява най-грандиозните и опасни каскади във филма, опитвайки се (с ограничен успех) да спечели отново благоволението на Джоди. Но докато мистерията около изчезналата звезда се задълбочава, Колт ще се окаже впримчен в зловещ криминален заговор, който ще го тласне към ръба на падане, по-опасно от всяка каскада. Какво би могло да се не се обърка?
 
 
В главните роли са Райън Гослинг, Емили Блънт, Арън Тейлър-Джонсън, Уинстън Дюк, Хана Уодингам и Стефани Шу. "Каскадьорът" скача в кината през март 2024 г.
 

Свързани новини

След дълга битка с рака

16.07.2024

Сагата продължава

15.07.2024

Шарън Стоун след инсулта

12.07.2024

Продължение на успешен хит от 2006 г.

11.07.2024

Джейми Фокс проговори за болестта си

05.07.2024