Остават броени дни до последния сезон на сериала ''Короната''

Наскоро Netflix изненада почитателите на култовия сериал ''Короната'' с първи снимки от последния 6-и сезон. От тогава феновете тръпнат в очакване да застанат пред малкия екран. Това ще се случи само след няколко дни. Новият сезон ще бъде разделен на две части - първата излиза на 16-ти ноември, а втората на 14-ти декември.

Елизабет Дебики отново влиза в ролята на принцеса Даяна, а актьорите Руфъс Кампа и Флин Едуардс се превъплъщават в ролите на принц Уилям и принц Хари като малки. Трябва да признаем, че приликата с действителните лица е поразителна. За момент човек може да си помисли, че в сериала са използвани архивни кадри. Сами ще се убедите от снимките. Елизабет Дебики разкрива, че не е било никак лесно да "влезе в обувките на Даяна".

 

В двете части на последния сезон всички пред екраните ще могат да проследят живота на принцовете Уилям и Хари, включително началото на любовта между по-големия брат с Кейт Мидълтън, бракa на Камила и Чарлз, както и последните седмици на фаталната романтична връзка между принцеса Даяна и Доди Файед. Последният 6-и сезон на сериала завършва именно със смъртта на Даяна. Принцесата загина на 31 август 1997 г., преследвана от папараци в парижкия пътен тунел "Алма".

''Короната'' е създаден и написан от Питър Морган. Продукцията смесва реални исторически събития със сцени от личния живот, които са плод на въображението на сценаристите. Първият сезон излиза през 2016 година и ни връща години, години назад, когато младата кралица Елизабет Втора сяда на престола.

И въпреки, че немалко британски историци и журналисти, както и самият принц Уилям, отправиха критики към "Короната", той остава един от най-гледаните сериали по света. След кончината на кралица Елизабет миналата година, аудиторията на сериала дори се е увеличила с повече от 800 процента в Обединеното кралство и така той стига до 4-то място в Топ 10 на най-гледаните продукции на Netflix.

Свързани новини

Отиде си Фезко от "Еуфория"

01.08.2023

"Еми": номинациите

14.07.2023

"Идолът" бе обявен за най-лошия сериал

06.07.2023

Старт на "И просто ей така": сезон 2

22.06.2023

HBO Max и Discovery+ обединяват сили

25.04.2023