Актьорите от "Приятели" и семейството на Матю Пери с официални изявления след смъртта му

Два дни след внезапната смърт на Матю Пери, неговите колеги от хитовия телевизионен сериал "Приятели" – Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър, излязоха със съвместно изявление.

"Всички сме толкова съкрушени от загубата на Матю. Бяхме нещо повече от колеги. Ние сме семейство", се казва в изявлението им. "Има толкова много за казване, но точно сега ще отделим малко време, за да скърбим и да се справим с тази неописуема загуба. С течение на времето ще кажем повече, както и когато сме в състояние. Засега нашите мисли и нашата любов са със семейството на Мати, неговите приятели и всички, които го обичаха по света."

Семейството на Пери също наруши мълчанието след трагичната смърт на звездата: "Сърцето ни е разбито от трагичната загуба на нашия любим син и брат. Матю донесе толкова много радост на света, както като актьор, така и като приятел", казва семейството му в изявление. Те добавят: "Всички вие означавахте толкова много за него и ние оценяваме огромното изливане на любов."

Безжизненото тяло на обичания актьор Матю Пери бе открито в Лос Анджелис в събота, 28 октомври. Официална причина за смъртта все още не е обявена, но се смята, че се е удавил в джакузито, в което е намерен. Аутопсията е завършена, очакват се токсикологични резултати, но това може да отнеме седмици, казва съдебният лекар.


 

Свързани новини

Кой е виновен за смъртта на Матю Пери?

25.06.2024

Сценарии на ''Приятели'' на търг

19.01.2024

Матю Пери не беше щастлив с ''Приятели''

29.12.2023

Матю Пери и наркотиците

22.12.2023

От какво е починал Матю Пери?

18.12.2023