"Гарванът" отново полита към своето отмъщение

Това лято мракът възкръсва с предстоящата модерна адаптация "Гарванът", която ще ни попилее с могъщ размах от 23 август само в кината. 
 
Както хитовата версия от 1994 г. с покойния Брандън Лий, така и предстоящият римейк, са базирани на абсолютния шедьовър в света на графичните романи на Джеймс О'Бар, който от първата до последната страница ни потапя в една мрачна и завладяваща атмосфера, несравнима с никоя друга. Новата продукция обещава да запази това легендарно наследство, като същевременно ще ни покаже съвременния прочит на обичаната от толкова много поколения история.
 
 
В сенчестите прегръдки на мрачния свят на Гарванът, в който ехото на скръбта отеква, а завесата между световете става все по-тънка, сродните души на Ерик Дрейвън (Бил Скарсгард) и Шели Уебстър (FKA twigs) се преплитат в танц на любовта и трагедията, когато демоните от тъмното ѝ минало ги застигат и двамата са брутално убити. 
 
Получил шанса да спаси истинската си любов, като се жертва, Ерик е дарен със силата на бог, която надхвърля границите на смъртта. Прекосявайки неземните царства на живите и мъртвите, пътят на Ерик е осеян със сенки и осветен от трептящите пламъци на отмъщението. Той безмилостно преследва онези, които са отнели единственото му щастие и се заклева да пренапише трагичната история на тяхната гибел, за да си върне светлината, която им е така несправедливо открадната.
 
 
Талантливият Бил Скарсгард споделя: "Като дете бях голям фен на оригиналния филм и за мен беше голяма чест да приема ролята на Ерик Дрейвън. Но всъщност това, което ме привлече, беше желанието на Рупърт Сандърс напълно да преосмисли историята и героя и да ги адаптира към съвременната публика. Това е герой, който знам, че мнозина почитат и са силно привързани към него – той не прилича на никой от персонажите, с които съм се захващал досега. Работата със забележително талантливата FKA Twigs беше вълшебна. Чувствах се отговорен към историята на Ерик и се постарах да остана верен на духа на оригиналната продукция; нямам търпение светът да види филма и се надявам, че той ще резонира с публиката толкова силно, колкото и с тези от нас, които участваха в него."
 
Изпълненият с емоция и много кръв трейлър ни запознава с немъртвия отмъстител и неговата любима, в чието име той получава куршум след куршум, но продължава да се бори за своето възмездие дори от отвъдното. 
 
Режисьор на "Гарванът" е Рупърт Сандърс, а сценаристи са Зак Бейлин и Уилям Шнайдър. Актьорският състав включва Бил Скарсгард, FKA twigs, Дани Хюстън и др.
 
Отмъщението отеква по-силно от всякога с "Гарванът" от 23 август само в кината.
 

Свързани новини

Всеки заслужава шанс да полети

20.05.2024

Килиан Мърфи е продуцент

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024