Чуй Азбуката на Рока и спечели билети за Red Hot Chili Peppers със Star FM!

Тази събота - 17 март - радиото, където рокът е у дома си, навършва 4 години! В Star FM вече започна празникът, който ще кулминира в събота, на самата дата.

Подредени по азбучен ред, пред вас се представят героите на рока - от Aerosmith до ZZ Top, от АХАТ до Щурците. Екипът се е постарал да побере колкото се може повече от любимите рок изпълнители в рамките на деня, макар да е ясно, че няма как да пуснат всички, които слушателите биха искали да чуят. И по-добре - така ще остане много още какво да споделят с тях през следващите много пъти по 4 години!

Разбира се, не може рожден ден без подаръци. Всеки ден по един двоен билет за концерта на Red Hot Chili Peppers в София ще отива при някой запален фен на "Винаги истински рок"!  Всичко, което трябва да направят слушателите, е да дадат верен отговор на въпроса на деня и в края му Георги Кушвалиев чрез жребий ще изтегли името на късметлията.

Стартът е днес и въпросите, на които в Star FM очакват отговор, както и начините за участие, може да откриете ТУК. 

До края на тази седмица, слушайте Азбуката на Рока и спечелете билети за концерта на Red Hot Chili Peppers, само по Star FМ!

Свързани новини