Лора Крофт: "Евровизия е лош вариант на "Пълна лудница"!

Минутката на Лора Крофт започва да излиза и на "хартия"! Вижте нещата, които накараха русата уста на ефира на FM+ да "подскочи" през седмицата, а ако искате може да споделите с нас съгласни ли сте с Лора или не.

Евровизия!
Впечатли ме отзвука от “ивента” Евровизия. За мен, както и за повечето хора, надявам се, това е форум, който няма абсолютно никакво значение, освен за участниците и за придружителите им, които си правят хубави екскурзийки. Никой няма да си помисли нищо за България като види Софи Маринова, така както аз не съм си помислила нищо за Литва, да речем, миналата година, когато видях тяхната песен на въпросната Евровизия. Хората,  които се интересуват от музика, ходят на фестивали: Спирит, Екзит и т.н., гледат наградите Грами и Брит. Евровизия е отживелица и лош вариант на “Пълна лудница”!

За да се убедите в казаното по-горе вижте видеото от изпълнението на Бурановските баби (Бурановские бабушки), които победиха в руското издание на Евровизия. Само седнете, за да не паднете smiley!

Цената на яйцата!
За мен проблемът е решен! Комшиите ми имат 10 носачки, по 2 лева парчето, аз им купувам фураж, а те ми дават яйца. 40 стотинки ще дам само за писано яйце, и то на куково лято.

Кино!
Петък е денят, в който си правя планове за предстоящата кино седмица. Ще гледам “Потомците” и ще си въобразявам, че един ден и аз ще живея на такова място (б.ред. Хавай, което беше обявено за най-щастливото място на света). Мисля да пропусна “Джон Картър”, въпреки че имам вече запазен билет wink.

Това са съставките на рая, според Лора Крофт

Свързани новини

Сантра и Лора Караджова - "Усещам още“

20.05.2015

Лора Владова - "Спомен”

25.11.2014

Лора у Криско в „Музикална академия"

12.09.2013

Лора Крофт за EXIT 2012

18.07.2012

Лора Крофт за холивудските разводи

06.07.2012