Лора Крофт: "В Холивуд и да се разведеш е хубаво!"

Добре че са холивудските разводи, та да видим и ние как се развеждат истински звезди. То не може само годеж - сватба, годеж - сватба. А и при такава селекция там, как да остане човек женен повече от 5 години?

Някак си не виждам нищо лошо, че Том Круз и Кейти Холмс се развеждат. Тя ще си възвърне пак блясъка в очите от времето на "Кръгът на Доусън", а той ще продължава да е все така велик в това, което прави. Дали е в секта или каквото там е сциентологията, когато гледаме поредната серия на “Мисия невъзможна”, няма никакво значение.

Моят любим холивудски развод е този на Мел Гибсън. Вярно е, че една жена не заслужава да бъде изоставена след като е раждала седем-осем пъти, но половината от 850 милиона долара компенсация ми звучи доста обещаващо за нов старт в живота. Заслужила си ги е отвсякъде. А пък рускинята Оксана май после му го върна тъпкано!

Мел Гибсън с бившата си съпруга Робин

Искрено съчувствам обаче на Деми Мур. Не знам какво е да се разведеш с Брус Уилис или с Аштън Къчър, но съм сигурна, че ще и е много трудно да намери заместник на последния. Не че в Холивуд не валят мъже, но Аштън Къчър израсна пред очите й, докато тя закономерно остаряваше, а някак си не е много хубаво да отгледаш съпруга си, а после да го видиш как вече възмъжал си намира друга съпруга.

Не се съмнявам във вкуса на Джони Деп. И ако е вярно, че от почти една година не са заедно с Ванеса Паради, чест му прави, че не бързаше да разкаже на всички. Пък и доста филми направи за годините, в които беше заедно с нея, без да се влюби в нито една от партньорките си. Дойде обаче моментът да се натъкне на зверски красивата Амбър Харт и явно възпитанието му е проговорило, та двамата вече са двойка.

Джони Деп и Амбър Харт

Още един много ползотворен за "жертвата" холивудски развод – След Брад Пит, Дженифър Анистън стана в пъти по-известна, в пъти повече пари изкарва и е в пъти по-свежо изглеждаща! Новото й гадже, освен хубава муцунка, има и доста артистични таланти, като това да пише сценариите за едни от най-големите холивудски продукции.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру

На този фон от звездни сватби и разводи, още повече се откроява Джордж Клуни, който не бърза да се жени, та после да се развежда. Ето на това се вика сериозен мъж на място!

Свързани новини

Сантра и Лора Караджова - "Усещам още“

20.05.2015

Лора Владова - "Спомен”

25.11.2014

Лора у Криско в „Музикална академия"

12.09.2013

Лора Крофт за EXIT 2012

18.07.2012

Лора Крофт за торентите и Райън Гослинг

26.06.2012