Препоръчваме ви за четене:

Лятото е сезонът на отпуските, а книгата е един от най-подходящите аксесоари за една ползотворна почивка на тялото, а и на ума. Ето защо подбираме за вас по нещо от най-новите заглавия на книжния пазар.

"Стъклени гейши" е история вдъхновена от истински случай. Романът на Сузана Куин е изпълнен с емоционално напрежение и усещане за автентичност. С книгата ще опознаем и тъмната страна на Токио!

За Стефани работата в квартала за забавления "Ропонги” в Токио изглежда неустоимо привлекателна и доходна. Компаньонка в бар? Защо не! Съвременна гейша – приятен флирт с богати бизнесмени, изискани питиета, отлично заплащане и… никакъв секс. Приятелките й от училище Джулия и Анабел печелят много и твърдят, че всичко е напълно безопасно.
Да започне е лесно – клубовете търсят красиви европейки. Но почти веднага Стефани осъзнава, че Анабел е изчезнала, а Джулия се е превърнала в развалина. Зад блясъка и шума на нощните заведения се крие една перфектно смазана машина, която осигурява всякакви удоволствия на клиентите. Алкохолът и дрогата са неразделна част от живота.
Докато търси Анабел, Стефани се забърква в неща, които могат да й костват  твърде много. Младата жена осъзнава, че трябва да напусне "Ропонги” възможно най-бързо, ако иска да се върне в реалността.


 

Свързани новини

Бул. Витоша става Алея на книгата

08.09.2015

"50 нюанса" удари 1 млн. продажби

24.06.2015

Излиза новата книга за Бриджет Джоунс

12.05.2014

Препоръчваме ви за четене:

02.08.2012

Препоръчваме ви за четене:

22.06.2012