Препоръчваме ви за четене:

Ако има най-подходящ сезон за четене на романи, то това е лятото. Какво по-приятно може да има от една хубава книга, свежо питие и сянката под чадъра на плажа?

Затова стартираме нова рубрика, в която ще ви представяме премиерните книги на пазара. За днес сме избрали "Ден Нула" на Дейвид Балдачи - автор на "Абсолютна власт”, "Първото семейство”, "Избави ни от злото” и още 15 бестселъра.

Ето и малко от сюжета на напрегнатия трилър - Джон е най-добрият специален агент в Отдела за криминални разследвания към американската армия. Брат му, известен ядрен физик, излежава доживотна присъда за държавна измяна. По време на посещение при него във военния затвор Джон получава спешна задача да поеме секретното разследване на шокиращо престъпление.  
В затънтеното миньорско градче Дрейк в Западна Вирджиния са намерени четири трупа. Убити са полковник Матю Рейнолдс и семейството му. Поради важния пост на Рейнолдс в Агенцията за военно разузнаване случаят се наблюдава от министъра на отбраната. Нареждането е Джон Пулър да действа сам от името на военните и да си сътрудничи с местната полиция. Скоро жертвите стават осем и докато разкрива измама след измама, Джон осъзнава, че смъртта им е свързана с голяма конспирация.


 

Свързани новини

Бул. Витоша става Алея на книгата

08.09.2015

"50 нюанса" удари 1 млн. продажби

24.06.2015

Излиза новата книга за Бриджет Джоунс

12.05.2014

Препоръчваме ви за четене:

02.08.2012

Препоръчваме ви за четене:

09.07.2012