Лора Крофт: "Ще продължа да точа от торентите, докато Райън Гослинг дойде у нас!"

Признавам си, че свалям безплатни филми от интернет. Но това са филми, които не ги дават по нашите кина, както и сериали, които не ги дават по телевизиите.

Да, против съм да се крадат филми, които вървят по нашите екрани, но смятам, че тях ги свалят хора, които така или иначе не биха отишли на кино. А какво да правят хората в малките градове и села? Те ако чакат някой филм да го видят легално, трябва да пътуват или до някой град специално, или да си гледат “изключително богатата” филмова програма по нашите телевизии. Така ще си прекарват чудесно с турски сериали денонощно. И по-лошо, с петото повторение на турските сериали. И не обиждам турските филми, даже един от любимите ми романтични филми за всички времена е турски. Свалих си го от торент без угризения. Друго което ме кара да си свалям филми “нелегално” е, че понякога ги дават една година след премиерата им! А няма как да стане филм с Райън Гослинг и/или Джордж Клуни да го чакам толкова и то без да съм сигурна, че ще го дават в кината. Съжалявам, но за мен хубавите филми са важни като въздуха и водата, и ако ги няма по кината, търся алтернативни методи за гледане.
Смятам че ако аз “ограбвам”някого така, аз съм по-ограбена от това, че няма пълен достъп до световните сериали, музика и кино.

P.S Тази статия можете да си я четете безплатно и без угризения!


 

Филмът "Маската на властта" излезе по кината в БГ една година след премиерата си в Кан, въпреки че броени дни след събитието вече беше по торентите.

Свързани новини

Сантра и Лора Караджова - "Усещам още“

20.05.2015

Лора Владова - "Спомен”

25.11.2014

Лора у Криско в „Музикална академия"

12.09.2013

Лора Крофт за EXIT 2012

18.07.2012

Лора Крофт за холивудските разводи

06.07.2012