Препоръчваме ви за четене:

На фона на нашумелите любовни романи, в които основните персонажи са вампири, раздирани от невъзможни страсти или пък нашумялата още преди да излезе на пазара "Петдесет нюанса сиво", в която любовта се развива на базата на отношенията "господар - робиня", а критиците я определят като "mommy porn", ние си позволяваме да ви препоръчаме новия любовен роман на един класик в жанра.

От 06.08 на пазара ще бъде новата книга на Никълъс Спаркс "Моят път към теб". Припомняме ви, че Спаркс е авторът на "Нощи в Роданте", "С дъх на канела", "Последна песен", "Един ден, един живот", "Завой на пътя", "Талисманът" и "Пристан за двама". Писателят е ненадминат в умението си да разказва необикновените истории на обикновените хора. Световен успех и популярност постигнаха и едноименните филми "С дъх на канела" и "Талисманът".

Аманда и Досън се влюбват безумно в гимназията. Макар да принадлежат към различни социални прослойки, техните чувства са неподвластни на неписаните правила в малкото южно градче. Непредвидими обстоятелства разделят влюбените и ги запращат по противоположни житейски пътеки. След години Аманда и Досън се срещат отново...
И двамата не са забравили страстната първа любов, която ги е белязала завинаги. Изправени пред болезнени спомени, те трябва да открият дали любовта може да пренапише миналото и да заличи настоящето.


 

Свързани новини

Бул. Витоша става Алея на книгата

08.09.2015

"50 нюанса" удари 1 млн. продажби

24.06.2015

Излиза новата книга за Бриджет Джоунс

12.05.2014

Препоръчваме ви за четене:

09.07.2012

Препоръчваме ви за четене:

22.06.2012