Десетте най-четени публикации на fmplus.net през април

Традиционно, в началото на всеки месец, ви предлагаме десетте най-четени теми от сайта fmplus.net. Скандалът, който се разрази между Магърдич Халваджиян и продуцентската му компания "Глобал филмс" с телевизия bTV, предизвика най-голям читателски интерес.

Номер едно в нашата класация е личното изявление на Магърдич, в което той заявява, че стои твърдо зад всяка своя дума и не се притеснява да търси правата си в съда. Съобщението до медиите бе направено, след като от bTV отстраниха продуцента от съдийското място в "България търси талант", а по-рано обявиха, че ще заведат дело за клевета срещу авторите на предаването "Господари на ефира", което се оказа в основата на медийния скандал. Всичко започна на 11 април, когато на пресконференция Магърдич Халваджиян заяви, че bTV налага цензура в предаването и затова е изтеглил продукцията си от ефира.

Ина Манчева от Враца стана Мис България 2012. Новината от конкурса, който се проведе на 28 април, се нареди на второто място в нашата класация.

Топ 3 се допълва от друг конкурс за красота - Фейс контрол 2012. От 5 години насам, в най-женския месец от годината - март, Радио FM+ провежда конкурс за най-чаровната и усмихната жена. 23-годишната студентка от София Лина Максимова "отвя" останалите претендентки със завидния вот от над 650 гласа на нашия email и близо 50 кратки съобщения в нейна подкрепа!

Новината, че актрисата Дженифър Анистън ще се омъжи за гаджето си Джъстин Теру на гръцкия остров Крит, събуди голямо любопитство, но впоследствие се оказа, че напорист хотелски комплекс е пуснал този слух, за да си направи реклама.

Нашата първоаприлска шега за предстоящ концерт на Лейди Гага в София, организиран от Радио FM+ с безплатни покани, също се оказа право в целта! Само 10 дни по-късно, организаторите от SME официално потвърдиха шоуто на мега звездата на Националния стадион "Васил Левски" на 14 август.

Снимките на бременната манекенка Алесандра Амброзио, която позира само по бижута, както и тъжната новина за кончината на големия телевизионер Хачо Бояджиев, допълват класацията на най-четените теми през април.

Свързани новини

Top 10 на хитовете на FM+ от 2015 година

29.12.2015

Топ 10 на филмите и сериалите на 2012 г.

11.12.2012

Топ 10 на песни от филми за Джеймс Бонд

18.11.2012

Топ 10 на албумите през ноември

08.11.2012

Топ 10 на най-богатите хора в САЩ

20.09.2012