"Еко и леко" за мечтите с Юлия Атанасова

В четвъртък в "Еко и леко" ще си говорим за мечтите, без да се губим в тях, с Юлия Атанасова - автор и създател на блога Judway.
 
Кога спираме да мечтаем? Защо са полезни желанията? Пречи ли ни вкопчването в резултата? Мечтите са като влюбването. А кога се събуждамe и желаем? Всеки път, когато се влюбвамe. Когато усещамe силата на нещо по-голямо от нас, която ни кара да си задаваме въпроса кои сме. Когато се влюбваме – в човек, проект, хоби, желанието да имаме дете, да пътуваме, да танцуваме…. Тогава научаваме кои сме. Тогава излиза наяве онази силна емоция, която ни дърпа напред, да следваме желанието. Тогава се разгръща креативността ни и излизаме от размаха на старите си способности. Тогава крилете ни порастват.
 
Каква е историята на Judway? "Започнах да пиша за любовта, щастието и мечтите като най-точния компас на човека и с времето идеята се разви", разказва Юлия. "И аз самата се презареждам, докато го правя. До голяма степен това задържане в бизнеса дължа на любопитството си към новото в бизнеса, но и на интереса ми към живота, любовта, щастието, споделянето и различния подход към ежедневните житейските ситуации. В блога отразявам и собствените си упражнения и мисли за осъзнат живот, и поемане на пълната отговорност за собственото щастие.”
 
Повече за пътя на Юлия към мечтите и щастието ще научите в четвъртък, 7 април в "Еко и леко" с Калина Стефанова, между 14 и 15ч., само в ефира на Радио FM+.

Свързани новини

Християна Тодорова гостува в Радио FM+

26.04.2017

Ерик Нейтън гостува в "Шоуто на Калина"

06.04.2017

"Еко и леко" за Житния режим на Дънов

16.02.2017

Как да познаеш своя път в работата?

06.02.2017

Как да се справяме с излишните амбиции

30.01.2017