"Еко и леко" казваме "ДА на себе си" с нова социална платформа

В "Еко и леко" днес ще разговаряме с две дами за психологическата ни връзка с природните стихи. Това са различните енргии на водата, въздуха, земята и огъня.  
 
Две активни жени, осъзнали че строгият корпоративен свят ги откъсва от връзката със себе си и женското им начало, се събраха с общо послание и мотивиращ проект "ДА на себе си"
 
Марина Байрактарова e Kонсултант по женственост и любовен психолог, писателка и автор на статии в популярни онлайн медии за жени. Вярва, че е време жените смело да покажат дарбите и красотата си и открито да заявят, че заслужават най-доброто в любовта и живота. Юлия Атанасова е основател и автор на блога за щастие Judway. От 15 години се занимава с медии, маркетинг и реклама, от няколко години насам ръководи дейността на глобална дигитална компания за България. Силно вярва, че в живота трябва да правиш това, което най-много обичаш, защото само тогава мечтите стават реалност. 
 
Двете се запознават чрез интервю в рубриката Споделено за щастието на Judway. Осъзнават, че споделят общи ценности, разбиране за живота и силен порив да създадат платформа, която да мотивира всяка жена да се обърне навътре и да се погрижи за себе си, да си даде любов и вяра, които да привлекат и останалите положителни моменти и успехи в живота й. Така естествено свързват двете си пространства и създават "ДА на себе си с Марина и Юлия".
 
Каква е мисията на социалната платформа и идеите за нейното развитие ще разкажат лично Марина и Юлия в "Еко и леко" с Калина Стефанова днес, между 14 и 15ч., само в ефир на Радио FM+.

Свързани новини

Християна Тодорова гостува в Радио FM+

26.04.2017

Ерик Нейтън гостува в "Шоуто на Калина"

06.04.2017

"Еко и леко" за Житния режим на Дънов

16.02.2017

Как да познаеш своя път в работата?

06.02.2017

Как да се справяме с излишните амбиции

30.01.2017

Коментари