Любимият рапър Секта ще покаже умения в "Празник на детските усмивки" на Радио FM+

Доведете децата, приятелите си и домашните любимци, за да се забавлявате заедно с Радио FM+ и Столична Община-Район Оборище!
 
 
Ще  бъде мноого весело, с подаръци и игри за всички деца! Вземете и ролерите за едно мини състезание, защото това е "Празник на детските усмивки"!
 
Бъдете с нас, за да видите на живо с виртузония цирков артист от Франция, Пол Кийтън; рап любимецът Секта; младата и талантлива Ева Пармакова и страхотните водещи от радио FM+ - Калина Стефанова и Калин Кирилов. 
 
Непосредствено след като пусна видеото към песента "Леш 2", част от неговия предстоящ дебютен албум, рапърът Секта ще демонстрира уменията си на живо, на сцената в парк "Заимов". Секта всъщност се казва Филип Иванов и е роден във Варна. Псевдонимът му идва от периода, в който е рисувал графити и ги е подписвал като Секта. Римите му са завладяващи и любими за младите хора. Секта има милиони гледания в youtube и много почитатели. 
 
 
В парк "Заимов" младият рапър ще изпълни най-новото си парче "Леш- 2". Песента е продължение на "Леш", която излезе през 2016 и неговата най-слушана до този момент. Музикалният изпълнител, част от лейбъла Shadow Lab, подготвя своя първи албум, който излезе на 24-ти май. Албумът, продуциран изцяло от N.Kotich, се казва клас А и включва 20 нечувани до този момент песни, като няколко от тях предстои да излязат с видеоклипове.

Свързани новини