Дъщерята на Синди Крауфорд стана модел на Versace

10-годишната дъщеря на световноизвестния модел Синди Крауфорд - Кая Гербер, тръгна по стъпките на майка си.

Момичето направи своя дебют като модел за реклама на новата модна линия за младежи на "Версаче" ("Young Versace").
 "Толкова се вълнувам, че Кая бе избрана да бъде част от първата рекламна кампания на Young Versace. Пазя много приятни спомени от времето, прекарано с Джани и Донатела", казва майката Синди Крауфорд в официално изявление по повод рекламата.

Чаровната брюнетка, която е фотогенична и красива като майка си, представя детската линия на модната къща. Снимали са я известните модни фотографи Мерт и Маркус. Донатела Версаче не спести впечатленията за новата си манекенка: "Също като майка си Кая има много, много специална дарба. Фотоапаратът я обожава. Беше толкова вълшебно да гледам как Кая върви по стъпките на мама".

Крауфорд, която преди време бе муза на покойния Джани Версаче, е присъствала по време на снимките на дъщеря си и описва фотосесията като "фантастично преживяване".

Крауфорд се жени за бащата на Кая Ранди Гербер, който също е бил модел, през 1998 г. Преди това манекенката има четиригодишен брак с актьора Ричард Гиър. Двамата с Гербер са родители на две деца - 10-годишната Кая и 12-годишния Пресли. 

Свързани новини

В памет на Карл Лагерфелд

07.06.2024

Три жени в САЩ са били диагностицирани

16.05.2024

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023