Katy Perry пусна колекция ароматизирани обувки

Katy Perry представи колекция от сандали с плодов аромат под името Katy Perry Collections.
 
33-годишната изпълнителка се подготвя за лятото с най-новата си колекция обувки, която е селекция от носталгично ароматизирани гумени сандали, наречени "The Geli", които могат да бъдат закупени от нейния уебсайт Katy Perry Collections и в магазините на Forever 21. Споделяйки снимка на ярките обувки, които са достъпни в ароматите лайм, череша, грозде и ягоди, на страницата на Forever 21 в Instagram, брандът обяви колекцията с описанието: "Вървим по слънце и плодове с новите ароматни желирани сандали на Katy Perry."
 
 
Създателката на хита "Swish Swish" е позната с шантавия си стил, който минава – каквито са и обувките, които създава – от блестящи кецове до високи токчета с хриле на акули. Красавицата има и грим колекция с CoverGirl, която включва продукти, наречени "Kitty Kat".
 
Тя споделя пред PeopleStyle, че обича да създава продукти, които да вдъхновяват жените и да им позволяват да създават визиите, които желаят: "Обичам силата на грима да трансформира и да вдъхва самоувереност. Има по нещо за всеки в тази колекция и позволява на всеки да бъде каквото си поиска."

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023