Дичо: "Вече съм на 40 и кусур, и ми се бачка както никога досега!"

"10 години са един цикъл от живота трябва да го отпразнувам подобаващо”, каза Дичо в сутрешния блок на Радио FM+ по повод предстоящото представяне на първия самостоятелен албум в RockIT тази сряда. "Концертът ще бъде разделен на две половини – "Преди” и "Сега”. Първата част ще е с по-стари песни, а втората ще представя 12-13 нови парчета, които са съвсем пресни, никой не ги е чувал още”, сподели вдъхновено музикантът.
 
 
Дичо и момчетата, свирещи под под името Dicho And The Band, от известно време свирят по участия и подготвят дългоочаквания от всички фенове албум. Музикалното му обкръжение включва китариста Иван Йорданов – Чери (Ахат, Торнадо и др.) и Алекс Лазаров – също добре познат от българската сцена млад барабанист.
 
"В музиката не трябва да има шеф и когато правим музиката, трябва да я създаваме енергийно заедно”, каза Дичо и благодари на всички, с които заедно са създали песните от новия му албум. Очаква се той да излезе през март, а до тогава ще може да ги чуете единствено на официалното представяне на 27 януари от 20:00ч. в RockIt.

Свързани новини

Ето какво да очаквате

14.06.2024

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024