Стаси Кара: "Кейт Уинслет е изключителна на живо"

"Преди да започна интервюто с Кейт Уинслет, тя приятелски се наведе, за да ми оправи хастара на полата”, разказа през смях Стаси Кара за взетото интервю от Кейт Уинслет за филма "Стийв Джобс”. 
 
 
"Кейт беше много приятелски настроена, изключително красива на живо, а разговорът ни протече по женски. Тя ми разказа как произлиза от актьорско семейство, но никой от тях не се е снимал във филм и тя се превръща в гордостта на фамилията.”, разказа Стаси, която се срещна с актрисата в интервю за филма "Стийв Джобс", където тя играе ролята на Джоана, дясната ръка на Джобс. 
Друго звездно интервю, което е успяла да вземе е от Еди Редмейн и Алисия Викандер, които играят главни роли във филма "Датчанката”.
 
"Всеки е с различно впечатление от този филм и от актьорската игра на Еди. Лично аз се срещнах за втори път с него, един прекрасен човек, едно обикновено момче, с което говорихме за историята на изкуството, за киното и се оказа, че сме учили една и съща специалност. Еди е силно свързан със съпругата си и всеки път говори с нежност за нея. Тя е главният му съветник, чете всеки сценарии и дава своето мнение за актьорската му игра”, каза Стаси.
 
"Алисия Викандер се засили изключително много последната една година, защото излязоха цели седем филма с нейно участие. И всъщност това е била и причината поради която режисьорът на "Датчанката” не е искал тя да играе главната женска роля. Условието, което той поставя на Алисия, за да участва във филма е да създаде един уникален образ, различен от всички, които тя е изиграла в тези седем филма. Викандер взима на сериозно това условие и се справя брилянтно с ролята си.”, довърши Стаси Кара.
 
Тазгодишните награди за Оскар ще се отразят на живо по BTV Cinema с начало 28 февруари от 23.00ч. Стаси Кара ще обсъжда номинациите заедно с наши журналистите Драго Симонов, актьори – Елена Петрова, Башар Рахал и музикантите Максим Ешкенази и Милица Гладнишка. Ще обсъдят модата на червения килим и визиите, които са се запечатали през години, а след 3.00ч. сутринта на 29 февруари ще започне и официалната церемония на Оскарите.

Свързани новини

Ето какво да очаквате

14.06.2024

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024