"9 месеца" - на 20 години (видео)

"От самото начало на списание "9 месеца", то не е просто периодично издание, а една лична мисия”, казаха Даниела Граховска, Антоанета Томова и Виржиния Маровска, които гостуваха в "Ива от сутрин до обед” по случай предстоящият 20-годишен юбилей на списание "9 месеца”. Той ще се отбележи на 27-ми март от 11:00 до 15:00ч. в ретротрамвай по софийските улици, където ще се раздават много подаръци. 
 
 
"Списанието започва преди 20 години по инициатива на д-р Антония Григорова, която е негов създател и главен редактор дълги години. За нея то не е просто списание, а лична мисия и цели 15 години се е справяла отлично със списанието. То е първото специализирано списание за бременност и държи едно високо ниво от тогава. Ние като наследници на тази мисия продължаваме напред и се опитваме непрекъснато да усъвършенстваме този продукт. Смятаме, че въпреки младата ни възраст се справяме доста добре”, разказаха дамите за процеса по създаване на списание "9 месеца”. 
 
"Много време подготвяхме юбилейния брой, не е имало ден, в който да не го обсъждаме и в него са вложени и сърцата, и душите на целия ни екип. С този брой не само продължаваме, но поставяме ново начало, което виждаме с нови последователи, защото по последни данни се раждат все повече деца в България”, споделиха те за работата си по юбилейния брой на списанието. "Всяка жена, която се докосне до списание "9 месеца” успява да забременее”, казаха през смях гостенките. 
 
" За този брой на "9 месеца” взехме интервю от Бойко Борисов по случай раждането на неговия внук. Дъщеря му се е върнала от Америка и иска да остане тук, да го подкрепя и да отгледа детето си в България. В интерюто той призова хората да научат децата си на здравословен начин на живот и споделя, че ще държи внукът му да спортува активно.”
 
Дани, Тони и Вержи споделиха, че екипът на списанието се радва на една приятелска атмосфера и сплотеност. "Зад списанието стоят Кръстьо Касабов и Христина Николов. Хора, които влагат цялата си енергия в това списание и го приемат като кауза. Имат невероятни идеи, подкрепят ни непрекъснато и влагат много усилия за нашето развитие”, казаха Даниела Граховска, Антоанета Томова и Виржиния Маровска от Списание "9 месеца".

Свързани новини

Ето какво да очаквате

14.06.2024

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024