Графа представи неговата "Drama Queen" в "Ива от сутрин до обед" (видео)

"Поведението drama queen си е характеропатия", каза Влади Ампов-Графа, който гостува в "Ива от сутрин до обед", за да представи новата си песен "Drama Queen", както и най-новата марка презервативи "Драма Граф", която бе създадена в нашето студио.
 
 
"Всички се радваме, че сме тук", каза Графа, който дойде сам, но водеше със себе си всички личности, които са част от него. Разговорът му с Ива му помогна да открие още една, за която не знаеше – Драма Граф. "Много готина идея ми даваш! Ще пуснем марка презервативи "Драма Граф"", смее се изпълнителят. 
 
"Идеята дойде от няколко истории, които съм виждал във времето – хора, които драматизират, превъзнасят се и жадуват за внимание. Направих музиката още миналото лято, но дълго време не можех да измисля тематиката на текста. Хрумна ми изразът "Drama Queen" и дълго време въртях и суках докато открия как да го вкарам в текста", разказа Графа за създаването на песента.
 
"Весела Бабинова и Влади Зомбори са актьори от Малък градски театър и си подхождат много на сцената. Когато работих върху песента и мислех за видео се сетих точно за тях. Песента има два завършека, в които Весела се справя невероятно и въпреки лошото време в единия от тях, тя се държа много професионално. Клипът се получи като един малък филм", сподели изпълнителят за видеото към песента 
 
Графа разказа и за предстоящата премиера на песента му с Белослава – "Сън". "С Белослава си говорим от години, че трябва да направим песен заедно, но някак все не се срещахме по пътя. Тя дойде при мен с това красиво парче, което ме плени още от самото начало, защото е много чувствено и любовно, и ми предложи да го изпълним заедно. Записахме го, както се казва, "на един дъх" и се получи толкова добре, че реших да го включа и в моя албум", разказа Графа.
 
Албумът Моменти на Графа ще излезе на 11 май, а ден по-късно изпълнителят тръгва на европейско турне, за да го представи.

Свързани новини

Ето какво да очаквате

14.06.2024

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024