Hayes & Y представят ново EP с клубен концерт

"Save it" е част от новото ни EP Sinclaire и песен, която написах в Лондон някъде между сервитьорските смени. Посветих я на момичето до мен, с която ни дели голямото разстояние и има доста препятствия пред нас, но успяваме да запазим любовта си.", каза Радо от групата Hayes & Y, който заедно с вокалиста на групата Благо гостуваха днес в студиото на "Ива от сутрин до обед", за да представят новото ЕP.
 
Sinclair ще бъде представено на 12.01 в клуб "Терминал 1", където заедно с нас на една сцена ще бъде и VICK. Страшно много харесваме нейната музика и от доста време искахме да бъде част от някой наш концерт.
 
Това всъщност ще бъде нашето третото EP, но ние го усещаме като първо, защото за пръв път всяка една песен записахме в Англия и чувстваме този проект като израстване за цялата група. А и името е доста специално за нас. Кръстихме го Sinclair, защото мястото, на което живяхме и творихме в Лондон, се казва по този начин, и се превърна в едно специално място.", споделят ни момчетата от Hayes & Y.

Свързани новини

Ето какво да очаквате

14.06.2024

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024