Нова книга разкрива разрива между Брад Пит и Дженифър Анистън

Нова книга излага на показ края на любовните взаимоотношения между бившата любима холивудска двойка Дженифър Анистън (Jennifer Aniston) и Брад Пит (Brad Pitt)

Според четивото Анистън наредила на Пит да се изнесе от къщата им в Бевъли Хилс, след като той й признал, че се е влюбил в настоящата си партньорка Анджелина Джоли.

За това разказва Арнън Милчан, продуцентът на "Мистър и мисис Смит" – лентата, на чиято снимачна площадка Пит и Джоли се срещнаха за първи път.

В книгата си "Конфиденциално: Животът на един таен агент в Холивуд" той разказва, как за шпионското семейство първоначално са били спрягани имената на Пит и Никол Кидман, но Брад тогава отказал работата по проекта, защото не усещал химия между него и австралийската му колежка.

Малко по-късно била прослушана и Джоли, а след това актьорът позвънил на Милчан, за да му каже, че с радост би участвал в лентата.

Анистън поискала развод от съпруга си през март 2005 г., след като видяла папарашки снимки на обичния си с Анджелина и синът й Мадокс на плаж в Кения. Първоначално Джен не вярвала на слуховете за Брад и Анджелина.

"Брад всеки ден се возеше с мотоциклета си до снимачната площадка. Носеше каска с голяма козирка, така че никой да не го познае. Той остана в дома ми, докато не заснехме целия филмс", разказва Милчан.

На 7 януари 2005 г. Анистън и Пит обявиха официално, че се разделят, но след това през февруари той придружи актрисата на партито по случай рождения й ден.

Тогава медиите коментираха, че двойката може и да е изгладила отношенията си, но това така и не се случи.

Сега Брад е щастливо обвързан с Джоли и шестте им деца, а Дженифър откри любовта в лицето на актьора Джъстин Теру.


 

Свързани новини

Дженифър Анистън май е бременна

12.12.2012

Брад Пит бил лош любовник

29.10.2012

Джен ползва дубльорка за сцени по бельо

22.08.2012

Анджи купи на Брад хеликоптер

15.05.2012

Ридли Скот гледа отвъд "Прометей"

10.05.2012