Представяме ви "Better Than I Know Myself" на Адам Ламбърт

Суперзвездата Адам Ламбърт (Adam Lambert) официално обяви, че поготвя втория си студиен албум. Той ще се казва "TRESPASSING" и излиза на 20 март догодина.

Албумът ще излезе у нас на музикалния пазар в деня на световната му премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment. Първият сингъл се казва "Better Than Know Myself” и ще излезе на 20-ти декември в радио ефира.
 
Адам Ламбърт описва "TRESPASSING" като "..едно вълнуващо пътешествие през последните две години от живота ми. Това беше период на различни трансформации искам с музиката си да разкрия различните си преживявания. Откровено казано песните в албума разкриват всичките ми върхове и потъвания на собствената ми реалност.."

Адам е съавтор на повечето песни в проекта и си партнира със звезден екип от композитори, продуценти и артисти като Pharrell Williams, Dr. Luke, Claude Kelly, Benny Blanco, Bonnie McKee, Nile Rogers, Sam Sparro, Bruno Mars, Nikka Costa и BC Jean.

Той е първият финалист от музикалното риалити "American Idol", като до сега е продал над 1 милион копия от дебютния си албум "For Your Entertainment". Ламбърт получи и огромната чест да пее на раздаването на европейските награди на MTV на една сцена с легендарните музиканти от QUEEN за изпълненията на "The Show Must Go On" и "We Are The Champions".

Свързани новини

Виртуален Фреди Меркюри пя с Queen

04.07.2012

Queen с Адам Ламбърт ще пеят в Москва

29.02.2012

Нов клип от Адам Ламбърт

03.02.2012