Адам Ламбърт пусна видеото на "Better Than I Know Myself"

Адам Ламбърт (Adam Lambert) пусна видеото към "Better Than I Know Myself". То е заснето под режисурата на Рей Кей, работил с Britney Spears и Lady Gaga, през януари в Лос Анжелис.

Рей Кей е режисьор и на друг видеоклип на Адам - “For Your Entertainment”. Песента е пилотен сингъл от предстоящия втори албум на звездата "TRESPASSING", който ще излезе на 20 март. Албумът ще се разпространява у нас на музикалния пазар в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment.
 
Същевременно легендарните Queen потвърдиха, че ще бъдат едни от хедлайнерите на тазгодишното издание на фестивала Sonisphere.Към групата като вокалист на мястото на Фреди Меркюри ще се присъедини Адам Ламбърт.

Ламбърт заяви пред Daily Star: "Целта ни е да отдадем почит на Фреди и групата като изпеем някои от великите им песни. Идеята е да се запази жива музиката и феновете да почувстват енергията, която Фреди би искал." Той призна, че е чул коментари от сорта на "Не можеш да замениш Фреди Меркюри", но заяви, че той никога и не е мислил да заеме мястото на легендарния певец.

Въпреки че в момента с групата пее Адам Ламбърт, всякакви бъдещи албуми на Queen ще бъдат базирани на неиздадени парчета, в които пее Фреди, включително с Майкъл Джексън.

На фестивала Sonisphere, който ще мине през Франция, Полша, Швейцария, Турция, Гърция и Италия, ще свирят още Faith No More и Green Day.

 

Свързани новини

Виртуален Фреди Меркюри пя с Queen

04.07.2012

Queen с Адам Ламбърт ще пеят в Москва

29.02.2012

Адам Ламбърт пуска нов албум през март

19.12.2011