Най-успелите под 30

Престижното списание "Forbes" подреди списък с най-успелите млади хора под 30 години. Място в класацията намериха основателят на Facebook Марк Зукърбърг, екстравагантната Лейди Гага и поп-сензацията Адел.

Forbes са подредили най-успешните ненавършили 30 в 12 категории - от музика и технологии до политика и защита на човешките права. Сред отличниците е Марк Зукърбърг, който е поставен и под номер 9 сред най-влиятелните хора в света.

Едно от имената, които трябва да запомни, според Forbes, е това на  Ронан Фароу. Той е син актрисата Миа Фароу и режисьора Уди Алън и съветник на държавния секретар на САЩ Хилари Клинтън, по въпросите на младежта.

Част от хората в списъка са известни, но има и много, за които тепърва ще се говори, обясняват от списанието. Като Алекс Ходара, който е едва на 24, но е основал първата студентска брокерска къща. Или Кунал Шах, който на 27 става управляващ директор на една от най-големите американски банки. Разбира се, списъкът няма как да мине без канадската тийн-звезда Джъстин Бийбър, нито пък без певицата Лейди Гага.

Сред най-успелите музикални звезди под 30 са още Риана, Кейти Пери, и британският кадифен глас Адел.

Свързани новини

Ето го новия видеоклип на Адел

15.10.2021

Много новости около Адел

09.08.2021

Колко богат e всъщност Кание Уест

22.03.2021

Адел подаде документи за развод

13.09.2019

Адел, Риана и Кейти Пери на търг

12.09.2013