Джон Траволта с второ секс обвинение за два дни

Адвокатът на Джон Траволта съобщи за внесена втора жалба в Лос Анджелис, която го обвинява в сексуална агресия, квалифицирайки я като "също толкова абсурдна и смешна", колкото първата.

Говорителят на актьора съобщи в понеделник за първото оплакване, внесено от масажист, искащ от актьора два милиона долара заради сексуална агресия, случила се, според мъжа в хотел в Бевърли Хилс. Говорителят определи искането като "неоснователна лъжа".

Според оплакването, звездата от "Криминале", е опитал сексуален контакт с масажиста през януари, нает за сеанс на цена 2 000 долара на час.

Адвокатът на Траволта, Мартин Сингър, посочи, че има втора жалба с подобно обвинение. И тя е била депозирана в съда в Ел Ей от същия адвокат от Пасадена. Но както и в първата, жертвата остава неидентифицирана.

"Втората жалба е анонимна и е също толкова абсурдна и смешна като първата", заяви адвокатът. Според него обяснението за втората е във факта, че според първата Джон Траволта е бил едновременно в Атланта и в Бевърли Хилс.

"Медиите съобщиха за присъствието на Траволта в Атланта, където работи върху филм" в същия момент предполагаемата агресия е станала в хотел в Бевърли Хилс" /АФП

Свързани новини

Ето го новото "Семейство Адамс"

10.08.2021

"No Time To Die" подгрява с нов трейлър

28.07.2021

"В капана на времето" е хитът в кината

27.07.2021

Ето кой ще обяви номинираните за Оскари

12.03.2021

Жан-Жак Ано филмира пожара в Нотр Дам

11.03.2021